Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Computer Animation Software & Hulpmiddelen voor tekenen
Professioneel ogende animaties zijn veel gemakkelijker te maken dan je denkt . Er zijn tientallen van computer programma's beschikbaar voor animators van elk niveau , en de meeste van deze programma's zijn zo eenvoudig te gebruiken dat kinderen in staat zijn om tekenfilms te maken met minimale instructie . Bij de beslissing tussen software , overweeg dan uw niveau van technische bekwaamheid en de aard van de animatie die u wilt maken . Flip Boom Classic

Flip Boom Classic
is een makkelijk te gebruiken animatieprogramma . Het laat de gebruiker toe om te tekenen en kleuren personages , animeren en opnemen van een stem voor een dialoog . Afgewerkte animaties kunnen worden geüpload naar YouTube , Facebook of een iPod . Flip Boom heeft een aantal prijzen , waaronder de 2009 Editor's Choice Award van de Children's Technology Review voor zijn Excellence in Design gewonnen . Met ingang van 2010 , de gemiddelde prijs voor Flip Boom is minder dan $ 50 . Het is beschikbaar voor Windows en Mac OSX .
Anime Studio Debut

Anime Studio Debut
is meer feature-rijk dan Flip Boom Classic , wat betekent dat het waarschijnlijk zal duren de gebruiker langer om comfortabel met te worden . Anime Studio Debut biedt pre -en-klare stripfiguren , video , rekwisieten , en geluiden . De gebruiker kan ook invoegen originele tekeningen en andere media . Als je zou willen om te proberen de software voordat je iets koopt , Anime Studio biedt een gratis 30 - dagen trial . Met ingang van 2010 , de gemiddelde prijs voor Anime Studio Debut is onder $ 50. Het is beschikbaar voor Windows en Mac OSX .
Potlood

Potlood
is een eenvoudig te gebruiken teken-en animatieprogramma . Het is gratis en werkt op Linux , Mac OSX en Windows . De gebruiker is in staat om personages , kleur tekenen en animeren en geluiden toe te voegen . Potlood breekt animatie aan het meest elementaire niveau , zonder extra functies of media . Het is een programma dat de kunstenaar helpt in plaats van het doen van het werk voor hen .
Plastic Animation Paper

Plastic Animation Paper
is een gratis programma voor beginners tot professionele animators . Het werd oorspronkelijk ontwikkeld als in - house software voor een animatie studio , en later voor gratis aan het publiek aangeboden . Plastic Animation Paper is een hulpmiddel voor alleen animatie , en bevat geen opties voor kleur-of compositing . Tekens worden direct op het scherm getekend , en weergegeven alsof ze op een lichte tafel . De kunstenaar is in staat om heen en weer te schakelen tussen tekeningen en simuleren van de ervaring van het werken met een stapel van de werkelijke animatie cellen . De software is gratis te downloaden , maar vereist een digitaal tekentablet .

Previous: Next:
  animatie Software
·Facial Animation gereedschap 
·Hoe te Pas de Canvas Size Met …
·Hoe naar Sticky Notes Maak in …
·How to: Maak een superheld in …
·Hoe te Frames toevoegen in Fla…
·Hoe je alle frames Verschuivin…
·Animatie Software Tutorial 
·Hoe te Iconen Animate 
·Hoe te Muvee Delete 
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe Word Processing Software gebruiken 
Hoe kan ik een Word 2003 Dictionary naar…
Hoe maak je een CV Computer vriendelijk …
Gratis Address Label Software 
Hoe te OpenOffice Writer Word - Processi…
Voordelen & Nadelen van Computer Technol…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak je een Leuke Kaart van de Verja…
  Software Articles
·Hoe maak je een Personal Brochure Maak 
·Hoe te Slideshows in PowerPoint 
·Hoe maak je een SQLite -bestand onderzoe…
·Hoe SQL Express installeren voor Windows…
·Een back-up van een iPhoto naar een exte…
·Hoe te Paragrafen Get to Fly in met Powe…
·Wat zijn MS Office vaardigheden ? 
·Hoe te memcachedb Build op CentOS 
·Hoe te Avidemux converteren naar AVI 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com