Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Tips eLearning Animatie
De term eLearning betrekking op het gebruik van technologie als een middel voor een instructie . Het wordt gebruikt in tal van sectoren , waaronder het bedrijfsleven en de academische wereld . Met behulp van animatie kan een manier om een ​​e-learning module te verbeteren. Echter , het is niet effectief om gewoon onder animatie zonder bedachtzaam te ontwikkelen hoe het materiaal zal worden opgenomen door de leerling . Gebruik Animaties met de juiste Content Type

Diverse soorten content kan worden geleverd via e-learning , waaronder feiten , concepten, principes , processen en procedures . Niet alle van deze typen inhoud profiteren van het gebruik van animatie . Zo kunnen gebruikers leren feiten of begrippen profiteren realistische illustraties , in tegenstelling tot animatie. Anderzijds kan content processen en procedures zeer van animatie , die kan worden gebruikt om nauwkeurig tonen een proces en kunnen gebruikers te internaliseren . Gebruik animatie alleen als het nuttig is voor de leerling . Volgens Dr Ruth Clark , een specialist en expert in instructional design en de technische opleiding , met behulp van gratuite visuals , tekst of geluiden kunnen pijn doen leren . Dit betekent dat het gebruik van animatie die niet aan de functie van de module kan een negatief effect hebben . Gebruik in plaats daarvan animatie voor dingen als stap -voor-stap procedures , uiteraard navigatie , simulaties , assessments of interactief materiaal .
Ben geen redundante

Volgens dr. . Ruth Clark , de redundantie principe stelt dat overbodige modaliteiten daadwerkelijk leren kan belemmeren . Dat wil zeggen, als je een geanimeerde component in een e-learning module , moet u audio of tekst toe te voegen aan de animatie - maar niet beide . Waaronder een redundant verklaring kunnen leerlingen af te leiden en ervoor zorgen dat ze verliezen focus .
Overweeg Technology Beperkingen

Bij gebruik van animaties in e-learning , is het belangrijk om na te denken over de technologie die eindgebruikers kunnen hebben . Bijvoorbeeld , is een veel animatie die op het web geschreven in Adobe Flash . Echter, niet alle computers voorzien van of ondersteuning voor Flash . Daarom kan het nuttig zijn om alternatieve opties voor bewegende inhoud te ontwikkelen . Je zou , bijvoorbeeld , de ontwikkeling van statische foto's van een geanimeerde proces en standaard naar de webpagina met de beelden als een browser niet uitgerust is met Flash .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe te openen Flash SWF -besta…
·3 - D X - Ray effect in LightW…
·Hoe maak je een Flash Percenta…
·Wat is er nodig voor het maken…
·Hoe een Animated GIF Maak Vanu…
·Tutorial voor animeren Iconen …
·Rigging Functies voor Autodesk…
·Hoe maak je een eenvoudige Ado…
·Tips eLearning Animatie 
  Related Articles
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe je WordPress installeren op een webs…
Hoe te Math Schrijven op een tekstverwer…
Afdrukken op indexkaarten gebruiken Open…
Hoe kan ik HTML gebruiken op de PalmOne …
Hoe te Borders verdienen op visitekaartj…
Hoe te Etiketten op de computer afdrukke…
Hoe maak ik Address Labels op een Mac ? 
Hoe maak je visitekaartjes op Windows Vi…
  Software Articles
·Hoe afdrukken van een 12 bij 12 in Photo…
·LogMeIn Vs . UltraVNC 
·Hoe je tekst markeren in een PDF Reader 
·Hoe te gebruiken GIMP naar BMP opslaan a…
·Hoe kan ik een bijlage in Powerpoint Mak…
·Hoe een backup van een Verwisselbare sch…
·Soorten Corel Draw 
·Waarom doet CD Burn Speed ​​Matter ? 
·Hoe te DOC Wijzig naar TXT 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com