Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Wat Is Two Dimensional Computer Animation ?
Wanneer de meeste mensen denken van computer-animatie , zou het eerste beeld dat opkomt een stukje animatie die gebruik maakt van computers om driedimensionale personages en omgevingen te creëren . Hoewel het waar is dat computers kunnen worden gebruikt om driedimensionale animaties produceren traditionele tweedimensionale animatie is ook mogelijk met computers . Animatie

Animation
verwijst naar het proces van het nemen van foto's en hen de illusie van beweging . Traditioneel wordt dit gedaan door het creëren van een reeks buitengewoon vergelijkbare beelden met lichte variaties van de ene foto naar de volgende . Dan worden de beelden uitgevoerd ene na het andere met hoge snelheid in een enkel frame . Elk ander kader verandert het uiterlijk van het beeld, dat met hoge snelheid geeft de illusie van het beeld die zich binnen het kader.
Computer Animation

Wanneer een animatiereeks is gemaakt met behulp van computer -software , het is bedoeld als " computeranimatie . " Het gebruik van computers maakt verschillende mate van controle en consistentie , afhankelijk van het type computeranimatie toegepast . Het kan ook worden gebruikt om driedimensionale personages , alsook twee - dimensionale degenen genereren , waardoor de computer animators een breed scala van stilistische mogelijkheden .
CGI animatie

computer gegenereerde beelden verwijst naar een afbeelding of animatie gemaakt op een computer , of het nu tweedimensionaal of driedimensionaal . Tweedimensionale CGI animatie gaat vaak gepaard met het creëren van een beeld dat volledig binnen een computer en het manipuleren met behulp van software . Lijnen kunnen worden getrokken , uitgerekt , scheef en vervormd als nodig is om nieuwe kaders te creëren , zonder de noodzaak om opnieuw te tekenen een gehele afbeelding over en in de kleinste details , terwijl alleen het maken van subtiele veranderingen . Soms kan handgetekende animatie frames in een computer worden ingevoerd te worden gekleurd , bewerkt of anderszins gewijzigd alvorens te worden uitgevoerd in een animatiereeks .
Flash Animation

veelgebruikte vorm van twee - dimensionale computeranimatie wordt het maken van animaties of cartoons met behulp van Flash -software van Adobe. Dergelijke video's zijn zeer aanwezig is op het internet met beroemde voorbeelden , waaronder Neurotically van u , Happy Tree Friends en JibJab korte films. Er zijn echter tal van reguliere tv-serie ook geanimeerd met Flash , waaronder Foster's Home for Imaginary Friends , Metalocalypse , Harvey Birdman Attorney at Law , Home Movies , Total rama Island en vele anderen .
< Br >

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe te Shrink Wrap gebruiken i…
·Hoe maak je een SWF- animatie …
·Hoe te Bezier Edges Warp in Af…
·Hoe je je eigen Movie Titles Z…
·Hoe maak je een 3D Screensaver…
·Shock Animatie 
·Hoe PowerPoint converteren naa…
·Hoe te Loop Music in Flash 
·Hoe kan u gebruik maken van ee…
  Related Articles
Hoe maak je een sjabloon voor een pagina…
Wat is WYSIWYG ? 
Wat is een zwevende werkbalk ? 
Wat is een tekstverwerker ? 
Wat is Microsoft Office Suite ? 
Wat is het doel van de Thesaurus in een …
Wat is Corel WordPerfect ? 
Wat Program Leest Doc bestanden ? 
Wat Is Microsoft Works 7.0 ? 
  Software Articles
·Hoe maak je een grafiek wijzigen om Shap…
·Hoe creatief te zijn in Flash 
·Hoe om te verhuizen naar GIMP 
·Hoe spyware maken Doctor Portable 
·Hoe maak je een ketting maken over GIMP 
·Macro's om Spaces in Excel Trim 
·Hoe maak je een Raining Venster in Photo…
·De beste games voor de Kaart redactie 
·Gemeenschappelijke Script Fonts 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com