Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Software >> animatie Software >> Content
Hoe maak je een Bouncing Ball Maak in After Effects
After Effects is een tool ontwikkeld door Adobe om ontwikkelaars te helpen creëren van geavanceerde motion graphics en eenvoudig cinematische visuele effecten toe te voegen en te beheren . Adobe After Effects kunt maken bewegende beelden van hoge kwaliteit te worden gebruikt in theaters . Het is echter ook nuttig voor het maken van eenvoudige animaties op personal computers en mobiele apparaten . Bijvoorbeeld , kunt u een stuiterende bal te creëren in slechts een paar stappen . Instructies
1

Download of maak een bal afbeelding met een doorzichtige achtergrond . Open Adobe After Effects , gaat u naar het venster " Project" , klik met de rechtermuisknop ergens in de lege ruimte en kies " Importeren . " Navigeer naar waar je de afbeelding opgeslagen en importeren . Kopen van 2

Ga naar het venster " Composition " en klik met de rechtermuisknop ergens op de lege ruimte . Selecteer " Nieuwe samenstelling " en stel de hoeveelheid tijd die u wilt voor uw video . Klik op "OK . "
3

Klik op de laag met je bal en sleep het naar het venster " Composition " . Je zult het zien in het venster " Voorbeeld Monitor " . Schaal de bal naar een juiste maat door het houden van de "Shift " -toets ingedrukt en sleept de marges . Ga naar het menu " Effecten " , klik op " Keying " en selecteer " Color Key. "

Load 4 de rotatie-instellingen door op " R " , terwijl op de bal laag. Klik op de start van uw video naar de tijdbalk scrubber plaatsen. Activeer de key - frame animatie door te klikken op het icoontje " keyframe " . Kies een punt van waar de bal zal gaan draaien .
5

Klik op het einde van de video op de tijdlijn -scrubber daar te plaatsen . Stel " 360 Degrees " als de "Rotatie" en voer het aantal omwentelingen van je bal . Vijf tot 10 rotaties moeten

Load 6 de instellingen " Position " voldoende zijn. Door op "P " in de bal laag. Klik op de start van het project op de tijdlijn -scrubber daar te plaatsen . Sleep de bal naar een punt op uw werkplek . Dit zal het startpunt van je animatie zijn .
7

Zoek de " 1 Tweede " merk en de positie van de tijdlijn -scrubber op. Plaats de bal aan de onderkant van je scherm . Dit zal de "vloer ", het punt af van die je bal zal stuiteren zijn.
8

Ga naar het merk en de positie van de scrubber op het " 2 seconden " . Plaats de bal op het scherm . Merk op dat de hoek waaronder de bal de grond ongeveer gelijk aan de hoek waaronder de bal niet van de vloer moet . U kunt bij benadering de hoeken door te kijken naar de communicatie tussen de verschillende posities van je bal .
9

Maak andere posities totdat je bal stuitert voor de gehele duur van de video . De lijnen die je ziet op je scherm te tonen u de exacte beweging van de bal door de animatie .
10

Ga naar " Compilation " en klik op " Film maken . " Klik op " Lossless " in de " Render " wachtrij en selecteer het formaat en video-instellingen . Kies een locatie om uw nieuwe animatie opslaan en klik op " Film maken " om het te redden .

Previous: Next:
  animatie Software
·Hoe maak je een website met Ma…
·Hoe kan ik Flash 8 gebruiken o…
·Hoe maak je een Flash Slidesho…
·Hoe te Animatiefilms maken met…
·Hoge CPU-gebruik met Flash 
·Hoe maak je een dinosaurus mak…
·Hoe te gebruiken Apple Motion 
·Flash Tutorial voor een Infini…
·How to Make Animated Wallpaper…
  Related Articles
Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W…
Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W…
Hoe maak je een Holiday Nieuwsbrief op u…
Hoe maak je een viervoudige Wenskaart ma…
Hoe maak je een Tent - Fold Wenskaart Ma…
Hoe te Spelling en grammatica fouten te …
Hoe kan ik een document Zoom in Word 200…
Hoe je tekst rond een afbeelding in Word…
Hoe je de uitlijning van de tekst wijzig…
  Software Articles
·Hoe te CSV converteren naar een Palm Cal…
·Hoe maak je een query in Access Met een …
·Hoe maak je een huis Brochure Maak 
·Hoe te knippen en plakken van een Word- …
·Hoe maak je een FTW bestand naar PDF con…
·Fileren Tips voor SolidWorks 
·Hoe maak je een Flip PDF Met Maak Flash 
·De verschillende criteria voor de Oracle…
·Hoe te installeren SSO 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com