Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Ik ben mijn WiFi wachtwoord in Linksys
Linksys is een merk van routers vervaardigd door Cisco , dat heeft bewezen populair te zijn met veel verschillende soorten gebruikers , met inbegrip van grote kantoren , SOHO ( small office , home office ) en thuisgebruikers . Gebruiksgemak en betrouwbaarheid zijn twee van de belangrijkste redenen waarom Linksys routers zijn zo alomtegenwoordig . Als u uw Linksys WiFi wachtwoord niet kan herinneren op een andere manier , kan het nodig zijn om de fabrieksinstellingen te herstellen en opnieuw te beginnen . Uw WiFi -netwerk

Een van de verantwoordelijkheden van het hosten van een draadloos netwerk is het beschermen met een wachtwoord . Zonder wachtwoord , kunnen hackers of wie dan ook binnen bereik toegang tot uw netwerk . Dergelijke klaplopers kunt uw eigen gebruik van uw netwerk te vertragen door het downloaden van grote bestanden , of ze kunnen echte problemen te veroorzaken door de toegang tot de gegevens op uw netwerk computers .
Welke vergeten ?

een Linksys heeft meestal twee wachtwoorden : de eerste , die ook wel de " admin password " en wordt gebruikt in combinatie met een gebruikersnaam , is nodig om een van de instellingen op het toestel te wijzigen . Het tweede wachtwoord , de " Wi - Fi wachtwoord , " is nodig voor een draadloze verbinding met het netwerk . Echter , om de instellingen draadloos wijzigen , moet u weten beide wachtwoorden . Om de instellingen met behulp van een computer die is bevestigd aan de Linksys router te wijzigen , hoeft u alleen het admin wachtwoord kennen .
De instellingen heeft u nodig
U kunt ook aanleggen van bekabeling computers of printers op uw draadloze Linksys-router .

geen eigen software is vereist om een ​​Linksys te configureren , het maakt gebruik van een standaard browser , zoals Internet Explorer , Firefox , Safari of Google Chrome . U moet het IP-adres van de router als de gebruikersnaam en admin wachtwoord kennen . Het IP-instelling standaard is 192.168.1.1 ; voer dat nummer in de URL- balk van uw browser . Voor de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord , voer het standaard "admin ", in beide velden . Als u of iemand anders deze instellingen gewijzigd na de eerste installatie , moet u de nieuwe instellingen in te voeren . Anders wordt u gedwongen om de router te resetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen .
Voor wachtwoord opnieuw instellen

Zodra je op de Linksys configuratiepagina , moet u klik dan op het tabblad " Wireless " op de bovenkant van de pagina , vervolgens op de " Wireless Security " subtabblad eronder . Hier zult u in staat om te zien ( of wijzigen ) van het wachtwoord . Als je wilt om het te onthouden , maak een schermopname van de instellingen en bewaar deze op een veilige plaats . Vergeet niet, als u de Wi - Fi- wachtwoord te wijzigen , moet u om het te veranderen op alle andere computers die zijn aangesloten op uw draadloze netwerk .
Starting from Scratch

Als u geen toegang krijgt tot de configuratiepagina van de Linksys , moet u om het te resetten naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen . Om uw toestel te resetten , laat de Linksys aangesloten , en druk op de "Reset " knop aan de achterkant , met een pen . Houd de knop gedurende ten minste 40 seconden ; zodra de lampjes stoppen met knipperen , moet u toegang tot de configuratiepagina . Voer 192.168.1.1 in de adresbalk van uw browser en voer " admin" in de velden Gebruikersnaam en Wachtwoord .

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe Hook Up een draadloze rout…
·Wat betekent Wireless Mean ? 
·Hoe te configureren WRT54G aan…
·De instellingen voor AT & T DS…
·Hoe Laptop Wireless Range Verb…
·Hoe je poorten openen in een M…
·Hoe maak je een WEP- wachtwoor…
·Hoe je IP-adressen wijzigen 
  Related Articles
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe te configureren Linksys Wireless te …
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe te verbinden mijn laptop aan mijn TV…
  Netwerken Articles
·Wat zijn de functies van de Cisco ISR -r…
·Wireless Router Beveiligingsprotocollen 
·Hoe u Windows XP Pro naar Let Mac OS X t…
·Hardware Vs . Software VPN 
·Hoe te Connect TV om draadloos Computers…
·Hoe maak je voorwaartse haven een WNR200…
·Hoe je Draadloze frequentie wijzigen 
·Hoe kan I Bridge Twee Netopia 3347W rout…
·Remote Access & Lokale Netwerken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com