Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hoe kan ik een Linksys WAP54G Problemen
De Linksys WAP54G is een draadloze router bekend om zijn lage prijs , het gemak van installatie en betrouwbaarheid . Het is alomtegenwoordig, gevonden in zowel zakelijke en thuis omgevingen , het werkt even goed met zowel Macs en pc's , en voldoet aan de draadloze standaarden gedicteerd door de Wi - Fi Alliance . Hoewel Linksys routers uiterst betrouwbaar , er soms situaties die vereisen oplossen . Wat je nodig hebt
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Herstart je modem en Linksys router . Vermogen beide eenheden naar beneden, dan macht op de modem , wacht 45 seconden en vervolgens weer aan de Linksys . Herstart je computer en wacht nog 45 seconden voordat u probeert verbinding draadloos naar uw netwerk . In veel gevallen zal dit eenvoudige proces te lossen een veelheid aan problemen . Kopen van 2 Iets eenvoudigs als een defecte stekkerdoos kan zijn schuld .

Kijk voor de hand liggende redenen waarom uw Linksys werkt niet . Bevestig het is aangesloten op een stopcontact , dat alle kabels stevig zijn geplaatst en dat de modem - kabel-of DSL - is ingeschakeld . Controleer uw computer om te controleren of u bent verbonden met het juiste netwerk en niet een ander dat gebeurt te zijn binnen bereik .
3

Zoek een andere computer aangesloten op hetzelfde netwerk om te zien of de probleem is beperkt tot een computer of beïnvloedt vele . Kijk voor eventuele rode draden tussen de computers . Bijvoorbeeld , als je in staat om het internet af te drukken , maar niet openen , kan dit betekenen de Linksys communiceert niet met uw modem . Geen netwerkverbinding met ofwel computer betekent het probleem is het meest waarschijnlijk met uw router .
4

Sluit uw computer direct in uw kabel- of DSL-modem om de modem te bevestigen is in staat om te communiceren met het internet . Voordat u probeert om toegang tot het internet , reboot de modem . Als u toegang tot het internet op deze manier , schakelt u de modem , opnieuw aan op de router met een andere Ethernet -kabel en probeer opnieuw verbinding te maken .
5 bent Een al te complex netwerk kan ook te wijten.

Koppel alle andere routers of repeaters aangesloten op uw netwerk . Als u twee verschillende routers die TCP /IP-adressen verspreiden, kunnen ze worden met elkaar in conflict en het veroorzaken van problemen met het netwerk . Als je een tweede router handig , koppelt uw Linksys WAP54G en vervang deze door de tweede router .
6

Reset uw Linksys naar zijn oorspronkelijke fabrieksinstellingen als al het andere faalt . Houden in de "Reset" knop aan de achterkant van het apparaat gedurende 60 seconden met een pen of een rechtgebogen paperclip . Als het eenmaal is opgestart , sluit aan op het netwerk - het rebooten van de modem op voorhand - en probeer opnieuw verbinding te

.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Hoe een printer te delen via e…
·Hoe verander ik mijn router in…
·Hoe u uw router gebruiken als …
·Hoe de Linksys WRT300N Install…
·Hoe sluit ik mijn laptop draad…
·Hoe kan ik Problemen Gratis dr…
·Hoe te UPNP op Linksys 
·Hoe kan ik een verloren netwer…
·Hoe Computer Draadloze verbind…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Tik Paging Protocol 
·Hoe je intermitterende internet probleem…
·Hoe je twee computers en een netwerk har…
·Hoe u uw standaard Internet Provider wij…
·Hoe te Quintum configureren 
·Hoe maak je een externe antenne Breedban…
·Hoe te Sluit een buitenantenne aan een R…
·Hoe het opzetten van een openbaar netwer…
·Hoe te Remote Printers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com