Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe het opzetten van een draadloos netwerk
Een draadloos netwerk biedt meer flexibiliteit en mobiliteit . Desktops , laptops en andere apparaten die zijn aangesloten op het draadloze netwerk kan toegang krijgen tot het netwerk overal in uw huis of kantoor . Daarnaast kunt u bestanden , apparaten zoals printers en een internetverbinding via een draadloos netwerk te delen . Draadloze netwerken te elimineren uitgebreide bekabeling . Hier is hoe je kunt instellen van uw eigen draadloze netwerk . Wat je nodig hebt
Draadloze router
kabelmodem
Kabels
Antennes
draadloze netwerkadapter ( s) van Wireless LAN-kaarten voor desktops en laptops
Show More instructies
de draadloze netwerk
1

Evalueer uw behoeften . Maak een lijst van alle apparaten die nodig zijn voor het maken van het netwerk . Deze omvatten draadloze routers , draadloze netwerkadapters en knooppunten , switches of hubs , kabelmodem , draadloze LAN-kaarten voor desktops en laptops , antennes , versterkers , firewalls , draadloze bridges en kabels . Drie soorten draadloze netwerktechnologieën veel gebruikt zijn 802.11a , 802.11b en 802.11g . Alle apparatuur die u koopt moet steunen op een van deze technologieën , bij voorkeur 802.11g - de best presterende standaard van de drie . Enkele van de fundamentele apparaten die u nodig heeft voor het opzetten van een draadloos netwerk en het delen van een internetverbinding op alle computers aangesloten zijn een breedbandmodem ( kabel of DSL ) , een draadloze router , draadloze LAN-kaarten voor alle desktops /laptops en /of draadloos netwerk adapter ( s ) ( nodes ) . kopen van 2

Sluit uw breedbandmodem met de draadloze router . Je kon het modem te verbinden met de router via een kabel ( Ethernet of CAT5 ) .
3

Sluit de draadloze router met de computers . Als uw computers draadloze LAN-kaarten , kunt u ze ingesteld om rechtstreeks te communiceren met de draadloze router . Als u niet beschikt over een draadloze LAN-kaarten , hebt u een draadloze netwerkadapter per computer nodig . In dergelijke gevallen zal de draadloze router communiceren met het draadloze netwerkadapter ( s ) , die op zijn beurt weer aangesloten op elke computer . USB- netwerkadapters worden aanbevolen . Deze kunnen worden verbonden computers via de USB poort . Andere adapters nodig ethernetkabel .
4

Sluit alle computers in het netwerk met elkaar . Nogmaals, als je computers draadloze LAN-kaarten , kunt u deze instellen om direct te communiceren met elkaar. Echter, als ze niet zijn uitgerust met een draadloze LAN-kaarten , zult u een draadloze netwerkadapter voor elke computer nodig . In dergelijke gevallen kan de netwerkadapter ( bij voorkeur een die een USB -interface heeft ) worden aangesloten op elke computer en de antenne kan worden gebruikt voor het verzenden van draadloze signalen .
Alle apparaten en computers configureren
Goedkope 5

configureren van de draadloze router . Dit kan gedaan worden door het aansluiten van de draadloze router op elke computer . Meestal wordt een Ethernet -kabel voorzien van een draadloos netwerk . Het ene uiteinde van de Ethernet-kabel moet worden aangesloten op een van de poorten van de draadloze router ( met uitzondering van de poorten gelabeld internet of WAN ) . Het andere uiteinde moet worden aangesloten op de LAN -poort van de computer . Open uw browser en typ in de admin URL . Dit zal in de handleiding van de router worden vermeld . Het zou ook een inlognaam en wachtwoord vereist toegang tot admin website van de router te vermelden . Eenmaal ingelogd , volgt u de instructies om uw router te configureren en het opzetten van een SSID ( een unieke naam voor het draadloze netwerk ) .
6

configureren elke draadloze netwerkadapter , indien aanwezig . Als u Windows XP geïnstalleerd op uw computer , zal het systeem automatisch de netwerkadapter detecteren zodra deze is aangesloten . In andere gevallen moet u wellicht bepaalde stuurprogramma's te installeren . Zorg ervoor dat u een cd chauffeurs krijgen, samen met de netwerkadapter . Vervolgens moet u de installatie- cd te plaatsen om de adapter te configureren . De CD zal u door het hele installatie proces .
7

Zorg dat de breedbandmodem is geconfigureerd voor het Internet . Het niet , verwijzen naar de breedbandmodem 's handleiding voor het configuratieproces .
8

Zodra het netwerk apparaten zijn geconfigureerd , moet uw besturingssysteem een draadloos netwerk icoon in de statusbalk ( onderaan tonen van het scherm ) . Het proces van het aansluiten van computers op een draadloos netwerk kan verschillen , afhankelijk van het besturingssysteem is geïnstalleerd . Raadpleeg de Help-bestand van uw besturingssysteem voor meer informatie . Nochtans , wordt de verbinding proces in Windows XP ( en de meeste andere Windows-besturingssystemen ) hieronder toegelicht .
9

Klik op het pictogram voor draadloze netwerken . Een overzicht van alle draadloze netwerken beschikbaar moeten worden weergegeven . Dit zal het draadloze netwerk dat u hebt ingesteld omvatten . Kijk voor de SSID ingevoerd tijdens het instellen van de draadloze router . Als het netwerk niet wordt vermeld, vernieuwt het scherm of herstart alle apparaten .
10

Klik op "Connect " na het draadloze netwerk te selecteren . Mogelijk wordt u gevraagd om het opzetten van een netwerk sleutel ( een wachtwoord ) voor toegang tot het draadloze netwerk . Deze sleutel is vereist voor alle gebruikers verbinding maken met het draadloze netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Netwerk Spectrum Analyzer Voor…
·Installatie stuurprogramma voo…
·Hoe maak je een betere WiFi- s…
·Veiligheid Risico's van een dr…
·Hoe je WEP- sleutel ontgrendel…
·Sony Vaio & Wireless probleemo…
·Wireless Computing Risico's 
·Hoe je Wireless Home netwerk o…
·Hoe je Wi - Fi interferentie D…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een HP MediaSmart EX475 Home Server …
·How to Set Up Wireless DSL 
·Hoe maak je een data netwerk beveiligen 
·Hoe te betalen voor items Gekocht Online…
·Hoe vind ik een NetZero vergeten? 
·Wi- Fi Analyse Test Tools voor Windows M…
·De voordelen van SSL 
·Hoe te Websites Deblokkeren 
·Hoe te SSL & HTTPS gebruiken 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com