Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe te houden van een Wi - Fi-netwerk Safe
Als draadloze of Wi - Fi , hebben netwerken populairder geworden , de noodzaak om hen veilig te houden is belangrijker geworden . Niet alleen een Wi - Fi- netwerk van uw computer bloot aan potentiële hackers en identiteitsdieven , het maakt ook uw internetverbinding kwetsbaar voor oneigenlijk gebruik . Het downloaden van illegale software en media en de toegang tot illegale pornografie zijn slechts twee van de mogelijke juridische problemen ontstaan ​​wanneer iemand gebruik maakt van uw internetverbinding zonder uw medeweten . Wat je nodig hebt
Draadloze router met firewall-software
breedband internet verbinding via kabel of DSL -modem
Toon Meer Aanwijzingen

Kaart 1 uit uw bestaande netwerkinfrastructuur . Identificeer het apparaat dat wordt gebruikt om verbinding met het internet , zoals een kabel- , DSL -of inbelmodem . Noteer het merk en model van uw draadloze router . Tot slot , noteer dan de besturingssystemen die u momenteel worden uitgevoerd , om versies en service pack niveau omvatten . Kopen van 2

Evalueer uw draadloze router . Bel de fabrikant of bezoek hun website en onderzoeken de mogelijkheden van de router . Als het niet kan bieden " Wi - Fi Protected Access ( WPA of WPA2 ) , " dan is de aanschaf van een nieuwere router met WPA- ondersteuning . De oudere methode , " Wired Equivalent Privacy ( WEP ) , " is niet langer beschouwd als veilig .
3

Evalueer uw computer besturingssystemen . Als u een Windows- computer met minder dan Windows XP Service Pack 2 ( SP2 ) , upgraden naar een van beide Windows XP SP2 of Vista . Voor Macintosh-computers , upgraden naar minimaal OS X 10.3.3 of hoger voor de meest betrouwbare WPA-ondersteuning .
4

uw Wi - Fi-router configureren . Bedrijven maken vaak gebruik van een server - based oplossing genaamd " WPA -Enterprise , " waarin professionele installatie en beheer vereist . Thuis en kleine kantoren gebruikers gebruiken meestal de " WPA -Home " -versie van WPA of WPA - PSK . Om WPA - PSK te configureren , selecteert u een sleutel , een zogenaamde passphrase , van tussen de acht en 63 tekens ( letters, cijfers en enkele speciale tekens ) . Voer het wachtwoord in de beveiliging configuratie van uw router . Zorg ervoor dat uw " Service Set Identifier ( SSID ) " is ingesteld om uit te zenden , en dat je het een unieke naam gegeven . Configureren van uw router met een bekabelde netwerkverbinding om problemen te voorkomen tijdens het configureren van draadloze toegang .
5

Configureer uw computers . In draadloze netwerkconfiguratie van elke computer , selecteert u het Wi - Fi-netwerk met de SSID die u hebt gemaakt en voer de wachtzin in WPA - PSK -configuratie .

Positie 6 router voor optimale dekking . Uw router stuurt zijn signaal in een cirkel , met het sterkste signaal in het centrum . Zoek uw router die het dichtst bij het ​​centrum van uw locatie , in plaats van op een rand , en weg van de ramen . Dit zal helpen ervoor zorgen dat u de beste dekking in uw huis of kantoor, terwijl het minimaliseren van het signaal dat beschikbaar is voor externe computers is .
7

Vergrendel uw router . Zorg ervoor dat u standaard wachtwoord van uw router hebt gewijzigd , en eventuele beheer op afstand uit te schakelen. Als uw router heeft een optie om een bedrade verbinding voor administratieve toegang nodig hebben , zet hem aan . Tot slot , zorg ervoor dat de firewall-mogelijkheden worden ingeschakeld en ingesteld op de standaardinstelling , of de meest veilige , instellingen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te Aircrack Uw ingebouwde …
·Step - by - Step Wireless Setu…
·Hoe maak je een LAN met een mo…
·Hoe de Toshiba Bluetooth-stack…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe Network Connection Problem…
·Hoe de Linksys WRT300N Router …
·De CTP Protocol 
·Hoe het opzetten van een draad…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een opgeslagen Wireless Key …
·Hoe te verbinden een laptop aan D - Link…
·Hoe kan ik een Linksys Gebruikersnaam Re…
·Hoe te bekijken Firefox Input Geschieden…
·Hoe maak je Lag Een computer gebruiken 
·Hoe maak je een wachtwoord en Gebruikers…
·Hoe maak je een Wireless Network Securit…
·Hoe u uw computer Maak een Wireless Base…
·Hoe vindt My Subnet Mask & Gateway-adres…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com