Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe je draadloze bereik te vergroten
Het verhogen van het bereik van een draadloos apparaat kan lijken een mix van techniek en zwarte magie. Maar er zijn vijf variabelen die kunnen worden geoptimaliseerd om het bereik van een draadloos signaal te verhogen : antenne , antenne winst , vermogen , repeaters en storingsongevoelige . Bij elk van deze variabelen , als er iets is gewijzigd , de dynamiek van de draadloze verbinding invloed kunnen zijn op onvoorziene wijze . Instructies
Het verhogen van een draadloze verbinding de Range
1

De locatie van de transceivers ( of draadloze verbindingen ) is van cruciaal belang . Bijvoorbeeld , in bijna elke consument draadloos apparaat , zal het signaal niet door vaste metalen noch zal het signaal reizen hoewel de grond . Elevation is ook een factor . De reden mobiele telefoon en radio /tv- zendmasten bevinden zich op hoger gelegen gebieden is omdat ze verder dan het geval zou indien het zou worden gevestigd in de bodem van een vallei met bergen eromheen zal reizen . Kopen van 2

de eerste variabele die moet worden geëxperimenteerd is de locatie van het draadloze apparaat . Dit is iets dat is instinctief als mensen die gebruik maken van mobiele telefoons zullen bijna automatisch hun locatie te verplaatsen om te zien of hun signaal verbetert . Als je gaat om de locatie van een draadloos apparaat ( of de antenne gemonteerd op een draadloos apparaat ) te wijzigen , moet u mogelijk een speciale kabel die is gemaakt voor dit doel te kopen .
3

De volgende variabele wordt geëxperimenteerd is antenneversterking . Voor veel consumenten apparaten , hoger - gain antennes zijn beschikbaar . Antennes mobiele telefoon ( soms aangeduid als " boosters " ) zijn verkrijgbaar bij een aantal leveranciers . Wi- Fi-bereik - uitbreiding antennes zijn ook gemaakt door verschillende fabrikanten .

Versterkers 4 zijn beschikbaar voor veel consumenten apparaten en kan nuttig zijn in veel gevallen . CB radio's en Wi - Fi-apparaten hebben een hogere -power versies van de apparatuur die kan worden gekocht als add - on versterkers beschikbaar .

Repeaters 5 zijn gemaakt voor Wi - Fi-apparaten , en een nieuwer apparaat voor mobiele telefoons ( femtocell ) is beschikbaar voor mensen om te kopen om hun ontvangst op plaatsen waar het signaal niet voldoende is, zoals in een metalen kantoorgebouw verbeteren .

Interferentie 6 is een probleem, vooral voor Wi - Fi-apparaten , alsmede alle andere draadloze apparaat dat een licentie ( beschermde ) band van het spectrum niet wordt gebruikt. Helaas , zonder een aantal zeer dure instrumenten ( zoals een spectrum analyzer ) en de kennis om een te gebruiken , het opsporen van storingen zou onmogelijk zijn .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·How to Get Backtrack 4 Wi - Fi…
·Hoe maak je een WiFi Panel Ant…
·Hoe maak je een Wireless Print…
·Hoe maak je een VNC 
·Hoe te Schakel de draadloze sw…
·Verbinding maken met het draad…
·Installatie-instructies voor e…
·Hoe te Zet Wi - Fi naar een Th…
·Hardware Netwerk Tutorial 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te IIS 6 websites met behulp van de …
·Hoe te LDIF converteren naar CSV 
·Hoe kan ik een Arris modem Problemen 502…
·Hoe je 
·Hoe maak je een Wireless - G Broadband R…
·Hoe te verbinden 2 computers met behulp …
·Wat te doen als laptop geen verbinding m…
·Hoe kan ik een HP LaserJet netwerk 4P 
·Waarom gebruiken we een IP als we een da…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com