Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe kan ik een laptop Toevoegen aan mijn draadloze verbinding
Met de juiste apparatuur hebt u toegang tot het internet met een laptop van bijna overal . Toegang tot het internet thuis, zonder een kabel of DSL -modem aangesloten op uw laptop kan relatief eenvoudig worden gedaan . De meeste van de laptops van vandaag kunt u snel verbinding maken met draadloze netwerken , maar soms kan het nodig in te gaan op uw laptop bedieningspaneel en de configuratie aan te passen . Wat je nodig hebt
DSL-of kabelmodem
Draadloze router
Laptop
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit een draadloze router op uw kabel- of DSL-modem als je niet al een hebt . Deze units zijn gemakkelijk verkrijgbaar in alle elektronische winkels en een aantal winkels met kantoorbenodigdheden . Kopen van 2

Volg de instructies die met de draadloze router . U moet het opzetten van een netwerknaam , ook wel een SSID ( Service Set Identifier ) . Alle computers aangesloten op de router , met inbegrip van de laptop , zal dit netwerknaam gebruikt .

Het kan nodig zijn voor het opzetten van andere netwerkverbinding en beveiliging parameters volgens de instructies van de fabrikant router. Deze instellingen moeten worden aangepast van de belangrijkste computer die u gebruikt met uw huidige ADSL-of kabelmodem .

Turn 3 op je laptop als je eenmaal de instructies die bij de draadloze router hebt voltooid .

Zoek naar SSID van uw thuisnetwerk met uw notebook 4 . Als uw laptop het netwerk detecteert , kan het vragen of u wilt verbinden. Als dit niet gebeurt , moet u uw laptop configureren om te werken met uw nieuwe netwerk .
5

Ga naar uw laptop bedieningspaneel . U kunt dit doen in Microsoft Windows XP door te klikken op "Mijn Computer " en vervolgens te klikken op ' Configuratiescherm'. Van daar , dubbelklikt u op het pictogram "Network Setup Wizard " . Volg de instructies in de wizard . Als u wordt gevraagd om een SSID in te voeren , gebruikt u de naam van het netwerk u gebruikt bij het instellen van uw draadloze router .
6

Herstart je laptop . Als u nog steeds niet aangesloten op uw netwerk en u werkt met Windows XP , kijk naar de rechterbenedenhoek van het scherm van uw laptop . Je moet een netwerk icoon te zien . U kunt deze vinden met behulp van uw muis en zweefde de cursor over de pictogrammen . Klik op het netwerk icoon , dan is de knop "Eigenschappen " en klik dan op het tabblad " Wireless Networks" .

Als er geen netwerken zien , moet u handmatig een toe te voegen . Klik op de knop 'Toevoegen' en in de naam van uw netwerk ( SSID ) handmatig invoeren . Klik op "OK . "

Ga terug naar het vorige scherm en het netwerk moet worden weergegeven in uw "Available Networks " scherm . Klik op " Configure " en voeg in elke andere informatie die u gebruikt bij het opzetten van uw draadloze router , met inbegrip van alle wachtwoorden die u hebt gemaakt . Klik op " OK " en vervolgens op "OK " weer op het volgende scherm .
7

Start uw laptop webbrowser . Je moet nu worden aangesloten op uw draadloze verbinding .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe je Wireless inschakelen op…
·2071 Gateway & Linksys Router …
·Waarom is niet mijn Wi - Fi US…
·Hoe het opzetten van draadloze…
·Hoe kan ik mijn pc draadloos ?…
·Averatec 5400 Series Wireless …
·Hoe maak je verbinding een Lin…
·Hoe te activeren SSDP Protocol…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Internet Eisen DirecTV kijken op een com…
·Authenticatie & Netwerk 
·How to Get Rid van BT Openzone 
·Hoe te verbinden van een laptop naar een…
·Hoe de activiteiten van een andere gebru…
·Hoe maak je een persoonlijke gegevensbes…
·Hoe de FTP- wachtwoord wijzigen IIS 
·Hoe te verbinden twee computers met Comc…
·Wireless Network Key Windows Help 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com