Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe maak je een persoonlijke gegevensbescherming en herstelplan Implementeren
Gegevensbescherming wil voorkomen dat het verlies van gegevens , alsmede ervoor te zorgen dat het niet per ongeluk verloren gaat . Bedrijven implementeren herstelplannen om ervoor te zorgen dat hun bedrijf niet mislukken als hun servers sterven en gegevens van het bedrijf mee te nemen . Echter , kunnen individuen persoonlijke gegevens - bescherming en herstelplannen hebben ook. Wat je
USB-stick , verwisselbare schijf of back-up harde schijf
Anti - virus en kwaadaardige - software removal tools nodig
administratieve rechten op de computer
Toon Meer Instructions < br > Bescherming Persoonsgegevens
1

Gebruik een veilig wachtwoord met minstens acht tekens . Meng tekens . Verbeter de beveiliging van het wachtwoord regelmatig te veranderen en niet het gebruik van een variant van de voorafgaande wachtwoord . Kopen van 2

Schakel computers die niet gebruikt gedurende enkele dagen zal zijn . Een systeem kan niet gehackt worden als het niet actief is .
3

Verwijder computers van een internetverbinding die niet nodig is . Bijvoorbeeld , zou een computer door kinderen voor games en matige huiswerk niet worden aangesloten op het internet meer dan nodig is . Wormen en andere kwaadaardige software niet langer vertrouwen op menselijke handelingen te verspreiden als virussen deden , maar ze niet kunnen verspreiden zonder een actieve verbinding tussen computers .

Turn 4 op het wachtwoord login functie op persoonlijke financiële software . Door dit te doen vereist beheerdersrechten op de computer . Dit maakt het moeilijker voor een hacker , die wordt aangesloten op de computer om gegevens financiële rekening te openen en te kopiëren . Het voorkomt ook toevallige computer gebruikers in het bekijken van deze bestanden .
5

Zorg dat anti - malware scans niet worden uitgevoerd zonder beschermende updates die daadwerkelijk aanwezig zijn en actief . Om dit te doen , te controleren op updates . Dan reboot de computer regelmatig . Nadat de computer is weer actief , lopen virussen en kwaadaardige - software scant onmiddellijk . Software-updates voor zowel de anti - virus en kwaadaardige - software removal tools kan effect
Persoonsgegevens - herstelplan
6

niet nemen totdat je gereboot . Terug omhoog-toets bestanden zoals persoonlijke adresboeken , financiële bestanden en foto's vaak . Dit kan gedaan worden met een USB-stick , verwisselbare schijf of back-up harde schijf .
7

Controleer of de back-up bestanden zijn intact en functioneel ten minste eenmaal per jaar . Opnieuw te maken back-up bestanden als ze worden gevonden onverenigbaar of beschadigd te zijn .

Store 8 een kopie van belangrijke persoonlijke bestanden zoals belastingaangifte , gescande kopieën van juridische documenten , en het wachtwoord bestanden op een veilige locatie ver van huis. Dit kan een bank kluis of een afgesloten brandwerende box in huis van een familielid te zijn . Als uw huis is verloren , worden uw gegevens niet verloren gaan met het.
9

Betaal je gang als je gebruik maken van online backup diensten . Zorg ervoor dat een verstoring in je leven , zoals een brand of een gedwongen verhuizing na een ramp niet ertoe leiden dat uw back-up bestand te worden afgeveegd vanwege een gemiste betaling .

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe maak je een Self - Signed …
·Hoe je mensen stoppen van Spio…
·Hoe controleert u de draadloze…
·Cyber ​​Crime & Network Securi…
·VeriSign Problemen 
·Hoe kan ik een Internet Gast-a…
·Hoe kan ik een SSL -certificaa…
·Hoe maak je een Wireless Lost …
·Hoe maak ik een e-mailadres Te…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een Belkin Wireless PC Card i…
·Hoe permanent Browsegeschiedenis verwijd…
·Hoe te Wireshark gebruiken voor Wireless…
·Wat doen de knoppen op de voorkant van d…
·Hoe het opzetten van een Belkin Wireless…
·Authentication Protocol 
·Hoe vindt u het IP-adres met IPconfig in…
·Hoe maak je een Bluetooth in de Toshiba …
·Hoe maak je een Wireless Network Setup 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com