Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Internet Eisen DirecTV kijken op een computer
Vooruitgang in het gebruik te leveren en te bekijken satelliet kabel -tv , evenals die voor de opslag en renderen video op thuiscomputers , hebben de twee betekende technologie zijn steeds compatibel . Het is mogelijk om uw computer te gebruiken om toegang te krijgen , bekijken en opnemen van het signaal van uw DirecTV televisie-ontvanger , het consolideren van uw media- technologieën in een toegankelijke plaats . Uw computer en internet moet voldoen aan basisvereisten . Router

De router gebruikt om uw thuisnetwerk te beheren wordt ook gebruikt om de computer en DirecTV ontvanger , beheren communicatie tussen de twee te verbinden. Niet zomaar een computer of router zal dit doel aan te passen . De router moet in staat zijn zowel software opdrachten die door de computer en audio /video gegevensstroom beheer van de doos DirecTV . De computer moet ook compatibel zijn met de gegevens protocollen van een dergelijke router . Het is gemakkelijk om de machines die in staat zijn dit soort data management te identificeren . Zij zijn degenen compatibel met Intel's ' Viiv ' data standaarden verwerken . Beide computers en routers kunnen worden gekoppeld aan een DirecTV signaal zal een " Geniet met Viiv " sticker dragen op de verpakking en de machine zelf .
Internetverbinding

Het signaal data voor DirecTV is een hoge dichtheid , real -time stroom van audio -en videogegevens . Dit signaal vraagt ​​om een ​​snelle , stabiele internetverbinding. Geen internetdienst die is trager of heeft minder bandbreedte dan een 512 kilobyte per seconde breedbandverbinding volstaat voor een DirecTV Internet-verbinding zal zijn . Als uw verbinding langzamer is , contact op met uw internet service provider over het upgraden van de service. Uw signaal moet ook stabiel zijn . Frequente drop- outs zullen problemen met het opnemen en bekijken DirecTV veroorzaken . Als u deze problemen ondervindt , neem dan contact met uw ISP om de oorzaak van deze inconsistent signaal te vinden .
Aanvullende software

De enige andere eis voor een computer om te delen uw DirecTV verbinding is dat de machine worden uitgevoerd Intels Viiv Media Share driver software . Uw computer moet de mogelijkheid hebben om deze software te downloaden en installeren . De software heeft geen minimale eisen , en kan op elke machine met Microsoft Windows Vista of later geïnstalleerd worden . Download de nieuwste versie van het Viiv Media Share software van de site in Resources .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe kan ik een Cable Tech Setu…
·Wat zijn TDS -en DNS -instelli…
·Hoe je Data Transfer & kostenr…
·Hoe kan ik zoeken naar telefoo…
·Problemen met Chinese domeinna…
·De voordelen van draadloze RF 
·Hoe te converteren naar Wired …
·Hoe maak je een verbinding Res…
·Hoe kan ik HTML bewerken op de…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je een printer om twee computers net…
·Hoe te Redirect COM1 een USB-poort 
·Hoe te Schakel Bluetooth in HP TouchSmar…
·Address Resolution Protocol Tutorial 
·Hoe te QoS VoIP configureren 
·Hoe is Ethernet Beetje Tijd berekend? 
·Wat is de IEEE 802.3- standaard? 
·Hoe te optimaliseren een D - Link DIR - …
·Hoe maak je een MSI Van Setup.exe Creër…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com