Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe Hook Up een pc naar een Mac Wireless
Niet al te lang geleden , items ontworpen om te werken met Macs waren niet compatibel met pc's ( en vice - versa ) ; die twee keer - afzonderlijke werelden zijn blijven convergeren als technologie krijgt meer verfijnd. Ook al AirPort lijn van draadloze routers Apple's alleen kunnen worden geconfigureerd met eigen software ( in tegenstelling tot de meeste andere routers , die een standaard webbrowser gebruiken ) , zijn ze compatibel met Windows -computers als Macs . In feite is alleen een beetje extra inspanning nodig is om een ​​pc te verbinden met een draadloos netwerk dat een Apple AirPort router gebruikt . Wat je nodig hebt
Apple AirPort router
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer of uw pc heeft draadloze mogelijkheden door "Mijn Computer 'in het menu Start en rechts te klikken op. Selecteer " Eigenschappen " en klik dan op het tabblad " Hardware " . Klik vervolgens op de " Device Manager ", en een nieuw venster zal openen . Als een draadloze kaart is geïnstalleerd , ziet u dit aangegeven bij "Network Adapters . " Kopen van 2

Selecteer "Instellingen " onder het menu Start . Selecteer vervolgens "Configuratiescherm " en klik op de "Network Connections " venster . Klik rechts op "Wireless Network Connections " en kies " Beschikbare draadloze netwerken . " Jullie zullen alle beursgenoteerde beschikbare netwerken te zien . Markeer het draadloze netwerk waarmee u verbinding wilt maken , en klik op de knop " Connect " . Als het netwerk is beveiligd , zal u gevraagd worden om een wachtwoord in te voeren . Overslaan stappen 3 en 4 als uw draadloze netwerk tot stand is gebracht . Als uw AirPort niet is ingesteld , gaat u verder met stap 3 en 4 .
3

de AirPort- software met behulp van de cd die bij het ​​apparaat is geleverd installeren . Als u niet de installatie media , of uw cd-station ontbreekt of kapot hebt , gebruik dan een andere computer om het te downloaden vanaf de website van Apple en kopieer het downloaden op een flash drive om het naar uw PC .
Goedkope 4

Start het AirPort Utility -software om het draadloze apparaat te configureren . Hier , zult u het geven van uw AirPort een naam en wachtwoord , het benoemen van uw draadloze netwerk en het veiligstellen van het draadloze netwerk door het toewijzen van een veilig wachtwoord en de configuratie van de AirPort- verbinding met uw DSL of kabel breedband service . Als u DSL gebruikt, moet je klikken op de "Internet " icoon in het paneel configuratie en selecteer " PPPoE " van onder het tabblad " Internet Connection " . Daarnaast zult u uw DSL- accountnaam en wachtwoord , die werden toegewezen door uw DSL-provider nodig .

Controleer 5 dat je inderdaad bent verbonden met het juiste netwerk . Een veel voorkomend probleem met draadloze gebruikers is dat ze per ongeluk verbinding met een ander onbeveiligd draadloos netwerk dat gebeurt te zijn binnen bereik .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te verbinden met Unlocked …
·Hoe Hook Up Direct TV On - Dem…
·Hoe kan ik mijn laptop gebruik…
·Doe het zelf Yagi Breedband An…
·Hoe maak je een laptop draadlo…
·Problemen met draadloze transm…
·Verbinding maken met een ad-ho…
·How to Get My Trendnet N Adapt…
·Hoe te Cluster Een ad-hocnetwe…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Soorten Gast Boeken 
·Java wil niet installeren 
·Hoe een IP-adres tab Door middel van een…
·Hoe je meerdere webpagina's printen 
·Hoe een TLS- bestand maken 
·Cat 6 kabel Specs 
·Hoe kan ik Hide My IP-adres voor gratis …
·Hoe de activiteiten van een andere gebru…
·Hoe het opzetten van een statisch IP-adr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com