Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Problemen met draadloze transmissie
Draadloze netwerken heeft een revolutie teweeggebracht in de manier waarop mensen het opzetten van thuis en werk -netwerken . De mogelijkheid om computers overal te plaatsen zonder zorgen over snoeren of klitten biedt flexibiliteit om netwerkontwerp , waardoor huiseigenaren om lelijke kabels te vermijden . Terwijl een draadloos netwerk verhoogt zeker de flexibiliteit van waar je verschillende apparaten , er zijn een paar veel voorkomende problemen om op te letten . Problemen software

U kunt problemen met de draadloze verbinding , afhankelijk van de software op uw computer geïnstalleerd te ervaren . Bijvoorbeeld , latere versies van Windows uit te voeren periodieke controles voor omliggende draadloze netwerken . Deze controles kunnen interfereren met het signaal dat u ontvangt en veroorzaken minder belangrijke verbinding vertragingen of grote pieken , afhankelijk van de computer en het netwerk .
Locatie Beperkingen

Je hebt veel meer opties in termen van waar je dingen plaatsen bij het gebruik van een draadloos netwerk . Echter , draadloze routers hebben beperkingen . Deze routers moeten centraal worden geplaatst om ervoor te zorgen hun signaal wordt gelijkmatig verdeeld over het huis of kantoor . Bovendien montage de router op een muur in plaats van deze op een plank helpt bereik en signaalkwaliteit verbeteren . De meeste routers kunnen comfortabel netwerk van een klein huis , maar grotere ruimtes kan het signaal te worden versterkt antennes .
Interferentie

Een draadloze router is waarschijnlijk niet het enige apparaat dat actief draadloos in een bepaald gebied . Game controllers , mobiele telefoons , draadloze surround - sound systemen en andere apparaten kunnen allemaal interfereren met een draadloos netwerk . Deze netwerken zijn ook onderhevig aan interferentie van een meer eenvoudige aard - draadloze signalen kunnen moeilijk reizen rond hoeken of door bepaalde elektronische apparaten . Het houden van uw apparaten tot een minimum en een schone lijn van het zicht op uw router vergroot je draadloze service te verbeteren .
Veiligheid

Een van de belangrijkste problemen met de draadloze transmissie wordt veiligheid . In tegenstelling tot een bekabelde verbinding , waarbij een potentiële data dief rechtstreeks moet worden aangesloten op uw hardware , draadloze verbindingen verspreid gegevens over het hele netwerk . Dit betekent dat iedereen met de technische savvy om een draadloos signaal te kraken kan potentieel zien en registreren alles wat er gebeurt op uw netwerk . Wachtwoord - bescherming van uw verbinding en het beoefenen van veilig surfgedrag kan dit gevaar te beperken .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe zie ik draadloze verbindin…
·Hoe te installeren Airport dra…
·Wat is een Bluetooth Gebaseerd…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe te Audio & Video Sync tijd…
·Hoe de ThinkVantage Wireless S…
·Hoe maak je een Wi - Fi- hotsp…
·Hoe je draadloze instellingen …
·Hoe maak je een Wi - Fi -ontva…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een werkgroep Van Windows XP …
·Hoe je het geheugen op een HP MediaSmart…
·Hoe u een proxy Clear 
·Verschil tussen Draft - N & Dual Band Wi…
·Het verschil tussen SFTP en FTPS 
·Hoe de Centrale Administratie van toepas…
·Hoe om bestanden te uploaden naar FTP si…
·Wat is een Ethernet -kaart gebruikt? 
·Het verschil tussen Peer to Peer & Clien…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com