Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe je problemen met het draadloze op mijn HP Pavilion 6000 Fix
draadloze computernetwerken kunnen worden pietluttige , op zijn zachtst gezegd . Een aantal dingen kan ertoe leiden dat u een zwak signaal te krijgen of een draadloze verbinding volledig helemaal verliezen . Als u wilt dat de problemen die je hebt met de draadloze verbinding op uw HP Pavilion 6000 Desktop computer vast te stellen , zijn er een paar snelle dingen die je kunt oplossen die zorg zal dragen voor de meeste problemen die je zult tegenkomen . Instructies
1

Zorg ervoor dat uw externe draadloze adapter correct is aangesloten op een USB- poort op uw HP Pavilion 6000 ( indien van toepassing ) . Als u gebruik maakt van een externe draadloze adapter , moet deze volledig worden aangesloten op de USB-drive . Als de adapter is alleen aangesloten op een deel van de manier waarop het zal niet werken . Kopen van 2

Zorg ervoor dat u de software die bij uw draadloze adapter kwam (als u hebt geïnstalleerd nadat u de computer kocht ) hebt geïnstalleerd . Alle draadloze adapters , zowel intern als extern , die je zelf installeert zal komen met een cd - rom met software . Deze software moet worden geïnstalleerd voordat de adapter kan worden gebruikt .
3

Zorg dat uw HP Pavilion 6000 desktop computer is fysiek binnen het bereik van een draadloos netwerk . Draadloze netwerken hebben een beperkt zendbereik , dus als je met behulp van een zwakkere router in uw woning die u kan hebben om relatief dicht bij het ​​te kunnen pikken een signaal te krijgen. Probeer dichter bij de router verplaatsen van uw HP Pavilion 6000 , of probeer de router dichterbij de HP Pavilion 6000 .
4

Zorg ervoor dat er niets rond dat zal interfereren met het draadloze signaal door uw verzonden draadloze router . Andere draadloze apparaten , zoals draadloze home theater speakers en zelfs draadloze telefoons die werken op bepaalde frequenties , kunnen storingen en signaalvervormingen veroorzaken bij het werken met draadloze computernetwerken . Verwijderen van deze obstakels uit de omgeving en probeer opnieuw verbinding te maken .
5

Zorg ervoor dat uw draadloze router goed is aangesloten op uw internetmodem . Deze twee apparaten moeten worden met elkaar verbonden met een Ethernet-kabel . Als ze niet , zal de modem niet in staat zijn om signalen te sturen naar de router en uw computer zal niet in staat zijn om toegang te krijgen tot het draadloze internet toegangspunt .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik mijn draadloos netw…
·Hoe maak je een directionele a…
·Hoe maak je een huis Wireless …
·Hoe je Clearwire receptie Boos…
·Hoe maak je een Windows draadl…
·Voordelen & Nadelen van draadl…
·Hoe kan ik toevoegen draadloos…
·Hoe maak je een Wireless Lenov…
·Hoe je Wireless Internet Servi…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je het wachtwoordbeleid wijzigen in …
·Hoe maak ik verbinding een Linksys WRT54…
·Verschil van de File Access Model Vs . R…
·Hoe Hook Up een NETGEAR Powerline 
·Hoe te Websense Stop 
·Soorten Cat 5 kabel 
·Hoe een NMEA streamen Upload by manier v…
·Hoe maak je een router gebruiken om verb…
·Hoe een IP-adres blokkeren Met een firew…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com