Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een zelfgemaakte WiFi Antenne USB Laat
Het bouwen van een USB zelfgemaakte draadloze netwerken antenne omvat de oprichting van een R - SMA adapter , indien nodig. USB-apparaten hebben doorgaans hun eigen interne antennes , die moet worden aangepast voor gebruik met zelfgemaakte apparatuur . De antenne zelf kan een parabolische schotel in combinatie met een standaard draadloze omnidirectionele antenne node . De gemiddelde netwerken technicus kan een zelfgemaakte USB WiFi -antenne te maken in ongeveer een uur . Wat je nodig hebt
Soldeerbout
R - SMA antenne lead
Gebruikte parabolische schotelantenne of pan deksel
Standaard draadloze antenne
Toon Meer Aanwijzingen
1

Maak de USB naar R - SMA -adapter door het wijzigen van een draadloze USB - G netwerkapparaat . Dit kleine , duim - en kleinbedrijf adapter is een compleet netwerk kaart die is aangesloten op de USB-poort van een laptop of computer . Het enige nadeel is zijn interne , ondermaatse antenne . Demonteer de kunststof behuizing en zoek de antenne leads. Ze moeten vrij duidelijk , omdat ze waarschijnlijk eindigen in een kleine gewikkeld draad of een draad ingebed in de behuizing .

Soldeer 2 de draden van de interne antenne om een R - SMA antenne kabel . De positieve lood dat is verbonden met de interne draad in het USB apparaat moet worden gesoldeerd aan het buitenscherm draad op de R - SMA kabel . Het centrum lood in de R - SMA -kabel is zelfs negatief . Breng een ruime hoeveelheid soldeer en zet het leidt tot het bestuur van het apparaat .
3

Maak een geschikte antenne van de parabolische schotel door het plaatsen van de standaard antenne in het midden binnenbocht van de gerecht . Dit zal een normaal omnidirectionele signaal sturen , en sterk verhogen van het bereik . De antenne een mannelijke R - SMA aansluiting hebben op de bodem , of met een kabel verbonden . Zet de antenne vast met lijm . Plaats een houder aan de achterkant van de schotel , die kan zo simpel zijn als een L - vormige beugel en schroeven .
4

verbinding R - SMA -kabel van de antenne naar nieuwe vrouwelijke kabeladapter het USB-apparaat door vast te draaien met de klok mee .
5

Sluit het USB- apparaat aan op de laptop of computer en alle stuurprogramma's die nodig om het te kunnen installeren . Deze software is afhankelijk van het model , en zou zijn gekomen op een cd - rom met de hardware .
6

Monteer de parabolische schotel in een gebied zonder obstakels , en test het signaal met een ander apparaat in de afstand . Het gerecht zal een effectieve hoek van afbuiging van 30 graden hebben , en moeten rechtstreeks gericht worden naar het tweede toestel voor de beste prestaties .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is Wi - Fi op een laptop v…
·Kun je een DSL-verbinding draa…
·Gemeenschappelijke bronnen van…
·Mijn draadloze router werkt al…
·Hoe te Boost My receptie Wirel…
·Hoe te Broadband Access Get op…
·Hoe maak je een Mobile draadlo…
·Wat is Wireless Transmission ?…
·Wat zijn Wireless G & N Networ…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·How to Set Up een router van Belkin in W…
·Hoe verwijder ik een Internet Explorer F…
·Hoe om uw verloren Sonicwall wachtwoord …
·Hoe maak je een Netgear Powerline Proble…
·Hoe maak je een Motorola SB5101 modem Pr…
·Hoe je het wachtwoord wijzigen op een D …
·Hoe te openen de lijn voor een USB HSDPA…
·Hoe het opzetten van een Windows XP- wer…
·Hoe je het vergeten op de Netgear router…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com