Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe je draadloze signaal beter te maken op een laptop
Meer en meer mensen kopen laptop computers in het voordeel van draagbaarheid en bewegingsvrijheid hebben . Internet providers zijn aan het versnellen servers constant en wat is de stand van de techniek snelheid vandaag is de 56K van morgen . In de tussentijd moeten we allemaal wat advies over hoe om onze draadloze signaal te maximaliseren om het maximale voordeel uit de snelheid die we vandaag hebben krijgen . Het voordeel van het gebruik van een laptop is dat je rond kunt bewegen . Laat je niet vast te zitten op een plek als gevolg van een slechte draadloze signaal . Instructies
1

Verplaats uw draadloze centrum van werkzaamheden , zoals uw modem , router of andere apparatuur die u gebruikt om het internet in uw huis of kantoor . Zelfs het decoreren bewuste vindt apparatuur van vandaag aantrekkelijk genoeg om gezien te worden op een centrale locatie in plaats van het verbergen in een hoek . Er zijn ook minder draden te maken over . Kopen van 2

Gebruik een booster of een antenne . U kunt een goedkoop model dat aansluit op uw router te kopen . Experimenteer door het instellen van de antenne in verschillende richtingen om de optimale signaal te krijgen . Een HGD -antenne ( high gain directionele ) zal de kracht en het bereik van het signaal komen in uw computer te verhogen .
3

Bevestig uw router aan de muur . Experimenteer om te zien waar je het beste signaal . Dit zal ook helpen bezuinigen op iets dat zou kunnen interfereren met uw signaal .
4

Voeg extra toegang of toegangen tot het gebouw waar u wilt uw signaal te versterken . Als je woont in een huis van twee verdiepingen , hebben ingangen zowel boven en beneden . Als daar extra geld is niet in de kaarten nu , kijk of je een repeater kunt vinden - deze krijgt het draadloze signaal en " repeat" , hoewel een repeater moet binnen het bereik van het netwerk . Een repeater is betaalbaar en vereist geen extra bekabeling .
5

Koop een power- lijn extender , een relatief nieuw apparaat dat het draadloze signaal stuurt via uw elektrische voeding in plaats van via telefoonlijnen . Haak je het ene uiteinde in de router en het andere uiteinde in een stopcontact . Je moet een duidelijke verbetering te zien meteen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe om WiFi configureren in ee…
·Hoe vindt u gratis Wi - Fi Hot…
·Hoe je Dual Gigabit LAN Gebrui…
·Hoe maak je een computer draad…
·Wat zijn de voors en tegens va…
·802.11 Wireless LAN Fundamenta…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Wat is Bluetooth -technologie?…
·Hoe maak je een Airport Extrem…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Sony Vaio & Wireless probleemoplossing 
·Hoe maak je een Ethernet Driver Install 
·Hoe maak je een USB- printer op een netw…
·Over NBF Protocol 
·Hoe te verbinden twee computers met XP &…
·Hoe bouw ik een WLAN Yagi antenne ? 
·Wat is het AOC -bestand? 
·Hoe te converteren Coax naar Ethernet 
·Hoe de D - Link DWL - Install 650 Wirele…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com