Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Mijn Laptop kan geen verbinding met de Wireless Server
Draadloze internetverbindingen zijn handige manieren van toegang tot zowel thuis en op kantoor netwerken , en zijn ideaal voor laptop gebruikers . Laptops zijn gebouwd op het fundamentele idee van mobiliteit , en het hebben van Ethernet- kabels en aansluitdraden te verzanden gaan tegen deze zeer principe . Vandaag, bijna alle laptops voorzien van een draadloze adapter , zodat gebruikers verbinding kunnen maken met een draadloos netwerk direct vanaf het begin te gaan . Als u problemen met het aansluiten op een netwerk , hebt u verschillende cursussen van de actie die u kunt nemen . Instructies
1

Zorg ervoor dat de draadloze schakelaar op uw laptop is in de " on" positie . Sommige laptop merken , zoals Dell laptops , kan niet over een draadloze schakelaar . In dit geval wordt een sneltoets gebruikt ( hold " Fn " + " F2 " tegelijk ) . De ' Wi - Fi ' licht op uw laptop zal worden verlicht wanneer draadloze actief . Kopen van 2

Zorg ervoor dat je dicht genoeg om je draadloze router om de verbinding te maken . Afhankelijk van het type router dat u bezit, zal de maximale afstand van het signaal variëren. Voor 802.11a -routers , moet u zich binnen 50 meter in een binnenmilieu en 100 voet buiten . 802.11b en 802.11g -routers zorgen voor een maximum van 150 meter binnenshuis en 300 voet buiten het bereik van het signaal . Houd deze afstanden in het achterhoofd en de juiste positie van jezelf.
3

Controleer of uw draadloze router is ingeschakeld . De draadloze pictogram op de router moet worden verlicht . Als het niet te resetten de router . Schakel de stroom naar de router uit, wacht ten minste 10 seconden , en schakel vervolgens de stroom weer in . Wachten tot de router opnieuw te configureren van de verbinding .
4

Verplaats alle apparaten , zoals draadloze telefoons of magnetrons , uit de buurt van uw computer en de router , of zet ze uit tijdens het werken op de computer . Deze apparaten maken gebruik van soortgelijke signalen voor kracht en kunnen interfereren met de draadloze netwerkmogelijkheden van uw laptop en router .
5

Klik op de knop "Start" , klik op " Configuratiescherm " en klik op " Netwerk en internet . "Onder " Network and Sharing Center ', klik op "Bekijk netwerkstatus en de taken . " Onder ' Wijzig uw netwerkinstellingen , "klik" handmatig verbinding met een draadloos netwerk " en uw netwerk informatie , zoals de netwerknaam en wachtwoord invoeren . Klik op het selectievakje naast " Sluit als het netwerk niet uitzendt " om ervoor te zorgen dat dit netwerk altijd zal worden gevonden . Sla de instellingen op en sluit af.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe het opzetten van draadloos…
·Voordelen van Wireless Computi…
·Hoe te Air Card Snelheden Test…
·Hoe kan ik een Linksys WRT54G …
·Verschil tussen WI Fi & Gratis…
·Hoe te Zet de Wireless interne…
·Hoe Mobile Access inschakelen 
·Hoe maak je een handicap SSID …
·Wat is een WEP-sleutel ? 
  Related Articles
Hoe te verbinden van een laptop op een d…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe je DSL gebruiken Met een draadloze l…
Hoe maak je een draadloze router install…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe kan ik een laptop configureren voor …
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
How to Set Up Linksys Wireless - G in ee…
Hoe te testen mijn router Signal at Home…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een kabelmodem 
·Hoe kan ik meerdere Oracle SQL-instructi…
·Hoe Monitor welke gebruikers Toegang tot…
·Hoe maak je een NetMeeting Host 
·Hoe u het IP-adres van een Remote Machin…
·Hoe u het IP- adres te vinden voor de VN…
·Hoe maak je een time-out pingen op een d…
·Hoe een IP configureren op een Cisco Rou…
·Hoe te bekijken Computer Work groepen op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com