Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe kan ik Boost een gratis draadloze signaal ?
Als je in een dorp of stad , draadloze signalen zijn beschikbaar in een groot aantal locaties . Van coffeeshops , luchthavens , bibliotheken en restaurants , kunt u gratis draadloze signalen gebruiken om toegang tot e-mails , webpagina's en social networking sites van uw laptop . Het gemak van deze beschikbare netwerken verdwijnt wanneer het signaal zwak . Gelukkig zijn er een paar manieren die u van een gratis draadloze signaal kan stimuleren . Wat je nodig hebt
draadloze USB-adapter
Toon Meer Aanwijzingen

Move 1 dichter bij de bron van het draadloze signaal . Zoals bij elk signaal , hoe verder weg je uit een bron , zal de zwakker het signaal te krijgen. Het verplaatsen van uw computer dichter bij de router , dat wordt het verzenden van het signaal zal aanzienlijk helpen . Als je niet weet waar een draadloze router is gelegen in de plaats waar u bent in , vraag dan iemand die er werkt - die u gemakkelijk kunt doen in een cafe of bibliotheek - of uw laptop zelf gewoon bewegen en kennis te nemen die richting de signalen groeit . kopen van 2

Verhoog de ​​kracht die uw draadloze kaart gebruikt . De macht die uw draadloze kaart verbruikt is in directe relatie tot het gebruik van de batterij van uw laptop . Om uw draadloze kaart verhogen tot volledige stroomverbruik , klikt u op "Start ", klik op "Configuratiescherm ", klik op " Klassieke weergave " in het linkerdeelvenster en dubbelklik op " Device Manager . " Onder de lijst met apparaten die het scherm vullen , kiest draadloze kaart van uw laptop . Onder het tabblad " Geavanceerd " , stelt het zendvermogen op de hoogst beschikbare instelling of een die een goede balans tussen draadloze kaart macht en batterij slaat .
3

Sluit een externe USB draadloze adapter in een USB- poort van uw laptop . Deze adapters zijn verkrijgbaar bij elke elektronica winkel en in veel verschillende zendvermogen . Kies een draadloze adapter met een " N " snelheid , omdat het sneller is dan de " G " speed modellen wordt beschouwd . De USB- adapter heeft kleine externe antennes die signalen boost kan helpen , vooral als de USB -model is sneller dan de interne adapter die u hebt geïnstalleerd .
4

bijwerken drivers voor uw draadloze netwerkkaart . De fabrikanten van draadloze netwerkkaarten zullen , bij gelegenheid , laat nieuwere versies en updates van hun software die ervoor zorgt dat het draadloze signaal om efficiënter te werken , en daarom stimuleren binnenkomende signalen .
< Br >

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat zijn de functies van de Ci…
·Hoe te wijzigen Uw WEP en SSID…
·Hoe te verbinden Twee Gebouwen…
·Hoe kan ik een Linksys WRT54G …
·Wireless Connector Types Anten…
·WiFi- kaarten voor laptops Exp…
·Hoe kan ik Maak een gratis WiF…
·Bluetooth -technologie en haar…
·Hoe je Wireless Home Internet …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Internet Settings Kopiëren n…
·VoIP Basics 
·Over File Sharing 
·Hoe maak je verbinding een website om ee…
·Hoe te configureren mijn Ethernet -kaart…
·Hoe te tonen IP Segment informatie over …
·Hoe lang kun je Run Categorie 5e kabel? 
·Hoe je je Externe Harde Schijven Netwerk…
·Hoe kan ik meerdere thuiscomputers verbi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com