Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe te verbinden Twee Gebouwen draadloos
Netwerken is het toppunt van moderne technologie . Het is de communicatie van onderling verbonden apparaten, zoals computers , printers , voertuigen en slimme apparaten . Het bereiken van de mogelijkheid om informatie te verzenden en te ontvangen was een geweldig begin van netwerken , maar het vond beperkingen in het gebruik van fysieke media ( bijv. kabels en draden . ) Echter , met de huidige technologie , kunnen netwerken sterk zijn oude beperkingen overtreffen door het verlaten van de draden achter en gaan draadloos . Een kantoor of twee gebouwen in een kantoor verbinden draadloos is een eenvoudige maar zeer effectieve stap in de richting om het meeste uit een netwerk . Wat je nodig hebt
Router
draadloze netwerkkaarten of adapters
Basic schroevendraaier
laptop of desktop voor router programmering
Toon Meer Aanwijzingen
1

Zorg ervoor dat er een duidelijk pad voor het netwerk . Eyeball het pad tussen de gebouwen . Zijn er obstakels zoals bomen , telefoonpalen , straatverlichting of andere gebouwen ? Zijn er grote bronnen van elektriciteit zoals generatoren of zijn er andere bronnen van netwerken , zoals een cafe of boekhandel met hotspots ? Objecten in het pad van het draadloze netwerk kan vervorming en interferentie veroorzaken . Noteer items in de omgeving in de oorspronkelijke planning . Zorg er ook voor het andere gebouw is binnen visuele zicht . Het aardoppervlak bochten en deze kromming kan problemen afhankelijk van het type draadloze netwerken gebruikte veroorzaken .
2

Selecteer de hardware . Draadloze netwerken kan worden bereikt met behulp van verschillende methoden . Er is een magnetron , infrarood- , satelliet-en radiogolven . Magnetron is duur en vereist de installatie van overdracht magnetron en ontvangende apparaten , normaal torens of antennes . Terwijl draadloos effectieve , magnetron is normaal gesproken niet de netwerk route vanwege de kosten . Infrarood kan draadloze transmissie van gegevens te bereiken , maar vereist infrarood apparatuur en line-of - sight tussen de verzendende en ontvangende apparaten . Satellite is een solide methode om twee gebouwen of meer binnen een draadloos netwerk te verbinden . Het zorgt voor een zeer groot geografisch gebied , maar de kosten zijn hoog en meestal gereserveerd voor bedrijven en educatieve instellingen . Radiogolven is het meest populair voor persoonlijk en klein-zakelijk gebruik . De hardware nodig , zoals een router en een draadloze netwerkkaarten of adapters , kunnen worden gekocht voor minimale kosten bij de meeste technologie winkels .
3

Stel het draadloze netwerk . De draadloze router is het apparaat dat wordt aangesloten op een gebouw internetverbinding of server en zendt een signaal dat draadloze netwerken apparaten tussen de twee gebouwen zal ontvangen . De router moet een 802.11 - rated apparaat en moet een B - klasse of N - klasse transmissie apparaat . Deze instellingen zijn standaarden voor draadloze netwerken . Als de router wordt geprogrammeerd via een direct aangesloten computer of laptop , zal het netwerk worden opgezet met een wachtwoord en de niveaus van beveiliging encryptie om de uitzending gegevens te beschermen . Op elk van de ontvangende draadloze apparaten , zullen ze moeten worden ingesteld om te zoeken naar een draadloze brug en signaal . Wanneer het signaal wordt gedetecteerd , zullen zij worden gevraagd om het wachtwoord en encryptie niveau . Wanneer de juiste informatie wordt ingevoerd , zullen ze nu toetreden tot de draadloze netwerk tussen de twee gebouwen .

Test 4 de netwerkconnectiviteit . Een aantal van de obstakels eerder opgemerkt kan storingen veroorzaken . Hotspots kunnen soortgelijke signalen dat blokkeert de communicatie van de gebouwen en de fysieke belemmeringen kunnen te dik om radiogolven door te laten blijken sturen . Zorg ervoor dat elk apparaat in elk gebouw kan verzenden en ontvangen van elkaar en het netwerk als geheel .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak ik een netwerk tussen…
·Hoe het opzetten van een D - L…
·Wat is een ongedekte Netgear W…
·Hoe kan ik een laptop Wireless…
·Hoe te Wireless gebruiken op e…
·Hexagonale Netwerk 
·Hoe maak je een Wireless USB A…
·Wat is Wireless Computer Commu…
·Hoe kan ik sneller Wi - Fi in …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·E169 USB Modem Specificaties 
·Hoe uw Blogger doorsturen naar een Subdo…
·Hoe te configureren Snort 
·Hoe maak je een poort met behulp van Win…
·Hoe kan ik een printer uitvoeren op een …
·Hoe maak je een groep Kalender Met Excha…
·Hoe maak je verbinding met een router vo…
·Hoe te voorkomen dat mensen te breken in…
·Wat is de poort 1980 UDP ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com