Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
How to Get Back WiFi op een laptop Na het crasht
Een computer crash kan je leven verstoren , vooral als u afhankelijk van uw laptop voor school of werk . Afhankelijk van hoe u uw computer hersteld na de crash en op het besturingssysteem dat u gebruikt , het herwinnen van uw draadloze toegangspunt kan variëren van een een-klik proces om een ​​vrij complexe beproeving . Wat je nodig hebt
Computer driver disks
toegang tot een CD /DVD-brander of USB-stick
Toon Meer Aanwijzingen

Controleer 1 voor een draadloos netwerk signaal in systeemvak van Windows ' , naast de klok . In Windows XP , de draadloze pictogram ziet eruit als een kleine schotelantenne , in Windows Vista en 7 uw draadloze connectiviteit wordt vertegenwoordigd door een reeks bars . Als u dit pictogram niet kunt zien , kan uw draadloze netwerkkaart niet herkend door Windows . Als u het pictogram en het heeft een geel sterretje erop , wordt de kaart werkt , maar je bent niet verbonden met een netwerk . Klik erop om netwerken te zien in de reeks . Als u dit pictogram niet ziet , ga dan naar stap 3 .

Klik 2 op een netwerk om verbinding mee te maken , indien van toepassing . Het opnieuw installeren van Windows of het opnieuw formatteren van je harde schijf om het herstel van een computer crash betekent dat al uw instellingen zijn verdwenen , waaronder uw draadloze netwerk aanmeldingsgegevens. Je zult moeten opnieuw invoeren om weer toegang te krijgen tot het netwerk . Dit zou kunnen zijn dat alles is het voorkomen dat u toegang tot een draadloos netwerk thuis .
3

Klik op " Start" en " Configuratiescherm " en klik vervolgens op " Systeem en beveiliging " ( of " systeem " in Windows XP ) . Klik op " Device Manager " om een ​​lijst van de hardware van uw computer te zien . Alles met een geel uitroepteken ernaast aandacht nodig heeft . Afhankelijk van hoe u Windows opnieuw geïnstalleerd - sommige stuurprogramma's kan missen - als u discs die door de fabrikant van uw computer of een Windows- schijf die u apart aangeschaft worden. Klik op de pijl naast " Network Adapters " en noteer de naam van uw draadloze adapter ( het zal een " b ", " g" of " n" ernaast hebben ) .
4

Ga naar een andere computer en downloaden van een driver voor de netwerkadapter . Blader door de website van het bedrijf dat uw laptop maakt en voer uw specifieke systeem informatie aan de juiste draadloze adapter driver te vinden . Zet de bestuurder bestand op een cd of USB-stick . U kunt ook de handleiding van uw computer om te zien of het kwam met een driver schijf . De meeste laptop computers van OEM ( original equipment manufacturer ) aanbieders, zoals Dell , Sony of HP geleverd met driver schijven vóór 2004 of 2005 , sindsdien hebben laptops komen met een systeem partitie beeld dat , bij correct gebruik , herstelt het besturingssysteem en alle drivers ( inclusief het draadloze netwerk driver ) . Je moet een manier vinden om de bestuurder te krijgen tot uw computer , dus als je niet een andere computer thuis het hoofd van een bibliotheek of een vriend of familielid het huis om het bestand te downloaden hebben vinden .
5

klik met de rechtermuisknop op de netwerkadapter in Apparaatbeheer en kies " Install Driver . " Wanneer u wordt gevraagd , kies " Bladeren " om de wizard op de schijf die u hebt gedownload ( of gevonden ) in stap 4 wijzen . Volg de aanwijzingen om de installatie te voltooien en start de computer . Als Windows laadt u zult zien draadloze netwerken in het systeemvak genoemd , zolang u zich binnen het bereik .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te verbinden Twee Apple ba…
·Netwerk Problemen met Apple So…
·How to Get Wi - Fi op een lapt…
·Hoe kan ik gratis internet Kri…
·Hoe te WiMax -technologie gebr…
·Hoe te Coova gebruiken Met DD …
·How to Set Up Wireless op een …
·Hoe Hook Up een XBox op een co…
·Hoe maak je een Wireless AdHoc…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je anderen blokkeren bij gebruik van…
·How Do I Stop My Phone Line Into My Mode…
·Hoe maak je verbinding een modem aan mee…
·Spoofing Definieer 
·De nadelen van Internet Protocol 
·Hoe voor Wireless Security Uitschakelen …
·Wat is de 6T04 adapter in mijn computer?…
·Welk type van de PCMCIA- kaart wordt geb…
·Hoe vind ik een nummer code voor draadlo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com