Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is N - Wireless en G - draadloos ?
Draadloze systemen , ook wel bekend als Wi - Fi , zijn uitgegroeid tot een gemeenschappelijk kenmerk in huizen sinds hun eerste release in 1999 . Draadloze netwerken kunnen componenten van verschillende producenten te coördineren omdat zij alle dezelfde internationale standaarden . Die normen worden periodiek geactualiseerd en elke update eindigt in een code letter . " G " en " N " zijn twee van de meest recente normen in de reeks . Normen Body

Wi - Fi-standaard
vallen onder de verantwoordelijkheid van het Institute of Electrical and Electronics Engineers . De IEEE heeft de verantwoordelijkheid voor een aantal netwerk- normen , en wijst elk een werkgroep . Elke werkgroep is bekend door een code . De draadloze werkgroep staat bekend als 802.11 . Elke keer dat een IEEE -werkgroep publiceert een standaard , het draagt ​​de code gevolgd door een brief aan elk document code uniek maken . De letters voortgang door het alfabet , dus 802.11n werd later dan 802.11g geproduceerd . In het algemeen , nieuwere producten in de elektronica bieden betere prestaties dan oudere. Dit is het geval met draadloze standaarden . 802.11n -systemen zijn nieuwere en krachtiger dan 802.11g- systemen .
Achtergrond

Draadloze netwerken
begon te ontstaan ​​in de jaren 1990 . Echter , werd de ontwikkeling ervan gedreven door fabrikanten die elk hun eigen geproduceerde incompatibele systemen . De IEEE heeft besloten over te nemen verantwoordelijkheid voor het definiëren van een internationale open standaard . Een open standaard is niet gepatenteerd en is gratis voor iedereen te gebruiken . Omdat netwerken zijn alleen effectief als ze in staat zijn om met elkaar te verbinden , wordt het netwerk industrie gebruikt om na open standaarden , en de IEEE de verhuizing werd verwelkomd . De eerste twee normen van het Instituut geproduceerd kwam uit in 1999 . Dit waren een high performance systeem voor bedrijven , genaamd 802.11a , en een goedkoop systeem binnen de prijsklasse van home-elektronica , genaamd 802.11b .
802.11g

Hoewel 802.11b systemen veroverde de verbeelding van het publiek , prestatie was niet geweldig , zoals video- streaming en bestandsdeling gemeengoed werd , de lage overdrachtssnelheden van het systeem werd onaanvaardbaar . De IEEE is voor het spel , echter, en was al begonnen aan zijn volgende low - cost draadloze systeem te ontwikkelen . De uitdaging was om 802.11a prestaties voor de kosten van een 802.11b -systeem te produceren . Dit idee was zo populair dat de fabrikanten begonnen met 802.11g- systemen produceren volgende ontwerp-richtsnoeren , voordat de standaard werd afgerond in 2003 .
802.11n

Het werk van de 802.11 n commissie voortgezet , met aandacht voor de steeds dalende kosten van elektronica . Ze produceerde 802.11n in 2009 , met innovatieve technieken om data throughput te verbeteren . " N " systemen meerdere antennes datadoorvoer verhogen en ook twee verschillende frequentiebanden . De 802.11n zijn zeer breed . Een systeem kan conformiteit claimen met de normen die door de uitvoering van de minimale hardware-eisen , die zijn weinig verschillend van 802.11g . De 802.11n-standaard is rekening gehouden met toekomstige verbeteringen in de technologie , en zo zijn aanbevelingen moeten nog volledig worden uitgevoerd.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Verschil tussen Wireless LAN e…
·Hoe weet ik of mijn computer W…
·Hoe maak je een Wireless Inter…
·Hoe je automatisch verbinding …
·How to Set Up Draadloos intern…
·Hoe kan ik Boost een gratis dr…
·Voordelen & Nadelen van draadl…
·How to Set Up een Wake on LAN …
·Hoe het ontwerpen van een Yagi…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe de VMware Network Problemen 
·Welke onderdelen heb je nodig op te zett…
·Wat is een Server adres ? 
·Voors en tegens van Web Hosting voor geg…
·Hoe u een statisch IP op Tomato Firmware…
·Hoe vindt u uw Wireless Security Number 
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
·Hoe maak je een Sub -Domain 
·De voordelen van een breedband satelliet…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com