Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is een Wireless Work Group ?
Netwerkbeheerders opgezet werkgroepen binnen een bedrijf voor mensen die bestanden , gegevens , databases , printers en andere bronnen delen . In een bedrijf , zijn veel afdelingen gerangschikt , zodat elke afdeling is in dezelfde fysieke omgeving. Een netwerk werkgroep zou bestaan ​​uit leden van de boekhouding die vertrouwelijke bestanden en printers te delen , terwijl een andere werkgroep zou kunnen zijn verkoop , het delen van informatie over klanten en meer . Een draadloze werkgroep volgt deze zelfde protocollen . Draadloze Werk Groep

Een groep van buitenkanten verkopers , die werken in een bepaalde regio van het land en verslag aan dezelfde manager , zou kunnen worden toegewezen aan dezelfde draadloze werkgroep . Dit laat hen toe om te creëren en te delen rapporten , spreadsheets , databases klanten en meer . Gedeelde bestanden laten voor het bijwerken van het bestand informatie door die in de werkgroep elimineren van dubbel werk , het verminderen van fouten en het maximaliseren van de efficiëntie.
Beveiligingsupdate voor

Een draadloze werkgroep
ook voorkomt anderen toegang krijgen tot gedeelde bestanden . Het beperkt de toestemming om toegang te krijgen tot de bestanden , databases en rapportage informatie aan de mensen die behoren tot de groep op basis van gebruikersrollen . Dit maakt het gemakkelijk om de machtigingen en de veiligheid op een file- by - bestand of station basis ingesteld . De meeste netwerkbeheerders gebruiken Wi - Fi Protected Access of Wireless Equivalent Privacy protocollen om de toegang te beperken .
Virtual Drives

Een work groep krijgt gewoonlijk een virtuele schijf dat herbergt al zijn gegevens . Deze segmenten werkgroep een bepaald gebied op een server en helpt bij de beveiliging . Een firewall is meestal ingesteld op zijn plaats om extra bescherming toe , vooral voor een work -groep . Printers, faxen of kopieerapparaten kunnen ook worden aangesloten op de werk -groep voor alleen het gebruik ervan , te voorkomen dat anderen toegang tot apparatuur van de groep .
Apparaten

Elk apparaat in de werkgroep vereist configuratie om toegang tot de werk -groep te krijgen . De netwerkbeheerder zou het opzetten van de toegang op de individuele computers en andere apparatuur , zoals laptops , desktops , smartphones , en ze te configureren met de software die nodig is om toegang te krijgen tot de werk -groep .
Vertrouwelijkheid
< br >

andere overweging van een work -groep is de vertrouwelijkheid van bepaalde gegevens van de groep . Een work -groep beschermt geheimhouding op stukken die komen over faxen , printers en copiers door het houden van anderen geen toegang hebben van het gebruik van de apparatuur .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je verbinding een Del…
·Hoe maak ik mijn draadloos ver…
·DIY Antenna Booster 
·Hoe te activeren WRT54GS 
·Hoe maak je verbinding een Lin…
·Hoe te Netgear WG511V2 Setup 
·Hoe maak je draadloos internet…
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 6…
·Hoe de Wireless Signal Boost o…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·VoIP-protocollen 
·Hoe maak je een Squid Proxy Server naar …
·Hoe kan ik een Linksys WUSB54GS Probleme…
·Hoe te Liferay Web Proxy configureren 
·Hoe het opzetten van een draadloze compu…
·Waarom wordt mijn Wireless LAN PC Card v…
·Hoe u het IP- adres te vinden op een Sun…
·Hoe Hook Up Draadloos internet voor Dell…
·Hoe te verbinden twee computers op een b…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com