Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe om te gaan met Echo voor VoIP
Echo is een probleem wanneer je maar wilt een gesprek met iemand hebben . Het is leuk als je alleen bent en je wilt spelen met het idee van je stem komen naar u terug met een meetbare vertraging , maar het is vervelend als je te maken hebben met het tijdens een telefoongesprek . Zowel u als uw luisteraar hebt over je eigen stem te praten. Instructies
1

Herken zijtoon versus echo . Zijtoon is je eigen stem die je hoort wanneer je praat met iemand , of in een face - to-face gesprek of via de telefoon . Echo wordt gekenmerkt door een vertraging in het horen van uw woorden nadat u ze hebt gesproken . Kopen van 2

Begrijp echo als niet voortvloeien uit VoIP systemen zelf , maar van problemen in de circuits die ervoor zorgen dat de uitgaande stem om pop in de terugkeer pad of van slechte isolatie in de handset die geeft uit het echo-effect . Een hybride echo wordt gemaakt wanneer de typische analoge 2 - draads interface aan een 4 - draads interface ergens langs het pad . Een akoestische echo wordt geproduceerd wanneer het mondstuk is te dicht bij het ​​oor stuk , waardoor je uitgaande stem om terug te komen op het retourpad .
3

Installeer een ECAN ( Echo Annulering Device ) bij het ontvangende eind van het gesprek , dat is waar de echo probleem is ontstaan ​​. Dit apparaat leest het inkomende signaal en elimineert een uitgaand signaal dat precies overeenkomt met dat patroon geluid voor geluid . Op deze manier is het zeeft door de inkomende spraak en de uitgaande stem om zich te ontdoen van het echo-effect . Vervorming en iets anders dat verandert het echo geluid laten glijden door het vermogen van de ECAN om iets aan te doen .
4

Wees ervan bewust dat er altijd een element van echo in een telefoongesprek van elk type. VoIP-systemen zijn gevoelig voor het vanwege alle plaatsen in het systeem waar vertraging optreedt . Dit gaat over het onderdrukken van de echo in plaats waardoor het niet voor te komen .
5

Gebruik een NetQoS VoIP toestel om elk aspect van uw gesprekken controleren . Het apparaat werkt goed te controleren en te onderdrukken echo als het gebeurt door het volgen van een aantal niet - conversationele lawaai en vernietiging als ze onaanvaardbaar niveau bereiken .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·VoIP Routing Protocol 
·Hoe maak je een Commercial tel…
·Sip Trunk Protocol 
·Hoe je VoIP 
·Hoe het opzetten van een Cisco…
·Hoe te configureren SPA3000 Me…
·Hoe te gebruiken SIP VoIP 
·Definitie van Voice -over - In…
·Hoe te implementeren VoIP 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een computer achter een rout…
·Hoe een IP configureren op een Cisco Rou…
·Hoe het opzetten van een SMC Managed Swi…
·Hoe maak je een Windows Firewall op afst…
·Hoe je Apache Delete 
·Hoe te Websites blokkeren Met Linksys WR…
·Een PC - gebaseerde DVR is mislukt Toega…
·Poorten Dat Spyware Gebruikt 
·Lijst van Wireless Access Methoden 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com