Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te Mozy gebruiken
Mozy is een online service waarmee computergebruikers om een ​​back- up van gegevens via het internet naar een off-site server . Het is verkrijgbaar in zowel een gratis versie ( met een beperkte hoeveelheid opslagruimte ) , evenals een abonnementsdienst ( het aanbieden van een aantal verschillende plannen ) en is populair geworden bij thuisgebruikers en kleine bedrijven die het archiveren van gegevens in een veilige , off eigen omgeving . Mozy begon het leven als een start - up , maar werd overgenomen door tech kolos EMC in 2007 voor $ 76.000.000 . Wat je nodig hebt
Breedband Internet-verbinding ( ADSL of kabel ) op Twitter Credit Card ( alleen vereist voor een premium plan)
Toon Meer Aanwijzingen
1

Bereken hoe hoeveel gegevens u Mozy een back-up , want dit zal bepalen of je kunt kiezen voor de gratis service ( 2GB aan opslagruimte ) of moeten gaan met MozyPro , die een maandelijkse vergoeding rekent wilt . kopen van 2

Als Heeft u interesse in Mozy 's premium dienst bent , klikt u op het tabblad " Aanmelden " op Mozy.com . Dit is waar u uw account vast waarop uw naam , e-mailadres en een wachtwoord vereist . Je zal ook worden gevraagd te kiezen welk plan je wilt aanmelden voor ( MozyHome Unlimited of MozyPro ) . Beide opties rekenen een maandelijks bedrag , dus als je op zoek bent naar gratis 2GB dienst Mozy 's , stap 2 overslaan en direct doorgaan naar stap 3 .
3

Op Mozy 's home page , klik op de Sign Up Now knop onder de Mozy Thuis Gratis banner . Hier kun je email ( wat ook uw inlognaam ) en een wachtwoord in te voeren .
4

Nadat u zich heeft aangemeld ( hetzij voor de gratis of premium-service ) , zal je een bevestigingsmail ontvangen op het adres dat u als uw gebruikersnaam geselecteerd . Een link zal worden voorzien die het mogelijk maakt om de software te downloaden .
5

Dubbelklik op de knop Downloaden om het downloaden en de installatie te starten . Bij het configureren van uw voorkeuren , ga met de standaardinstellingen is de beste weddenschap , vooral als je niet tech-savvy . Tot slot wordt u gevraagd om te selecteren welke mappen of mappen die u wilt back-up en welke je niet doen . U kunt een back- up bepaalde typen bestanden ( Microsoft Excel-spreadsheets , Apple Mail , enz. ) evenals bepaalde bestanden en mappen die u opgeeft .
6

Tweak uw voorkeuren om te voorkomen dat over de grens ( ervan uitgaande dat u gebruik maakt van de gratis account ) . Selecteer vervolgens Back Up Now , die uw eerste back-up wordt gestart .
7

In het geval u nodig hebt om uw bestanden te herstellen , start u de Mozy -toepassing ( of te installeren op een andere computer ) . Selecteer " Bestanden terugzetten " en volg de aanwijzingen om een doellocatie kiezen . Zorg ervoor dat u geen bestanden te overschrijven bij het herstellen van uw back-up bestanden .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te configureren Crossover …
·Wat zijn de positieve effecten…
·Hoe Cisco switches werken? 
·Hoe kan ik een Sonicwall Pro 2…
·Hoe te SVN Repositories Sync 
·Het gebruik van computers in T…
·Hoe je dat alle gebruikers een…
·Hoe maak je Boost een Cisco Ai…
·Hoe het opzetten van een Mac o…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe vindt mijn 2Wire WPA 
·Hoe je het wachtwoord van een Windows XP…
·Wat is de IEEE 802.3- standaard? 
·Hoe kan ik twee routers op een subnet 
·Hoe te Log in op Mijn Ativa Router 
·Hoe maak je een Network Password Reset 
·Hoe kan ik zien CCTV op mijn pc ? 
·Ik kan geen verbinding maken met een net…
·Hoe je IP-adres Someone 's op MSN zoeken…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com