Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe het opzetten van een Mac op een Windows-domein
Macs hebben kunnen sluiten op een Windows-domein sinds Mac OS versie 10.5 geweest . Hoewel het misschien een ontmoedigend vooruitzicht lijken , zijn de mogelijkheden direct ingebouwd in het systeem en het algemeen niet afhankelijk zijn van wijzigingen in de Active Directory Domain . Deze functies inschakelt, kan de Mac- computer om naadloos passen in het schema naast Windows-computers . Wat je nodig hebt
Mac met 10.5 of hoger
Active Directory Domain inloggegevens
Domein gebruiker met bindende rechten
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open het functie " Directory Utility " . Schakelaar op " Finder " en navigeer naar de map "Programma's " , gevolgd door de " map Hulpprogramma's " , en voer het " Adreslijsthulpprogramma . " Snow Leopard -gebruikers ( 10.6 ) kan ofwel navigeren naar de map " System " , dan is de map " Bibliotheek " , gevolgd door de map " CoreServices " of voorkeuren sectie van de "System Preferences " vindt de " Directory Utility " in de " Accounts " beschikbaar via het menu "Apple " . kopen van 2

Enable Active Directory . Als het slotje is gesloten , authenticeren met een beheerdersaccount om door te gaan . Klik op de knop " Services " aan de bovenkant van het venster . Als de knop " Services " niet zichtbaar is , klikt u op de ' Show Advanced Settings " knop aan de onderkant rechts van het venster . In de lijst met services , zorg ervoor dat het vakje " Active Directory " is aangevinkt .
3

Configureer het domein verbinding . Voer de domeinnaam in het veld " Active Directory Domain " . Om geavanceerde opties te configureren , klikt u op " Geavanceerde opties tonen . " Wijzigen van deze instellingen is optioneel en kan onder meer het maken van mobiele accounts , het configureren van de gebruiker home directory , GID mapping en authenticatie voorkeuren .
4

configureren mobiele accountinstellingen ( optioneel ) . Een mobiele account kan de gebruiker zich in zijn gehouden , zelfs wanneer de computer niet is aangesloten op het netwerk . Deze instelling is vooral bedoeld voor gebruikers met laptop computers . Om mobiele accounts stellen , klikt u op de ' Show Advanced Options " knop en schakel de optie ' Maak mobiele account op inloggen" in het hoofdstuk " User Experience " .

Bind 5 de Mac om de Active Directory Domain . Klik op de " Bind " knop . In het venster dat verschijnt , voert u een gebruikersnaam en wachtwoord die toestemming om computers te binden aan het domein heeft . Voer de organisatorische eenheid van de computer in het veld ' Computer OU " . De andere twee vakjes zijn optioneel en worden gebruikt om de Active Directory respectievelijk toe te voegen aan de authenticatie en contacten zoeken beleid .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe u een proxy server te bouw…
·Hoe maak je een Hosting Server…
·De voordelen van een breedband…
·Staatloze Protocollen 
·Hoe je Exchange 2007 Met Power…
·Hoe maak je verbinding een DV …
·Wat is VANET Protocol ? 
·Hoe de TRENDnet TK - 209K 
·Hoe kan ik ontgrendelen mijn B…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe weten wat voor soort draadloze kaart…
·CPMI Protocollen 
·Over Ethernet Frames 
·Wat zijn de voordelen van Client Server …
·Hoe maak je een Linskys Wireless Broadba…
·Hoe kan ik Hook Up wifi op mijn router v…
·Hoe kan ik een Sonicwall Content Bypass …
·Wat is een SMB -netwerk ? 
·Wireless Network Router Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com