Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Eisen ontvangen Breedband Internet Service
Volgens Internet World Stats , per juni 2009 , 251.735.500 mensen in de Verenigde Staten zijn internetgebruikers . Breedband internet dienst stelt mensen te communiceren via het internet bij hoge snelheden . Vanaf 2009 zijn er verschillende soorten van breedband internet beschikbaar in de Verenigde Staten , elk met zijn eigen set van eisen .
Netwerk kabels
Definitie

Vanaf 2009 , Verenigde Staten Federal Communications Commission ( FCC ) het definieert breedband internet service ( ook vaak aangeduid als " breedband " ) als data overdracht van meer dan 768 kilobits per seconde ( Kbps ) in een van beide om het apparaat van de gebruiker ( downstream ) of naar het Internet ( upstream. ) Terrestrial breedband internet diensten omvatten de algemeen verkrijgbare kabel en DSL , evenals de minder voorkomende breedband satelliet service. Breedband internet service is ook beschikbaar voor mobiele apparaten zoals mobiele telefoons en USB-modems .
Kabel

kabel breedband internet service is high speed internet verbinding via kabel lijnen die traditioneel worden gebruikt om tv- signalen te verzenden . Op minimum , kabel breedband een account nodig bij de kabel-provider en kabel modem die de radiofrequentie te vertalen ( RF) signalen die via de kabel in Internet Protocol ( IP ) . Individuele aanbieders ook kunnen minimale OS en hardware- eisen zijn gespecificeerd voor elk systeem met de kabel breedband service .
DSL

Digital Subscriber Line ( DSL ) Internet service is een hoge snelheid internet- connectiviteit via koperen telefoonlijnen . Omdat datasignalen over langere lengtes van koperen leidingen worden afgebroken , moet een abonnee zich binnen 2 mijl van het centrum van het kantoor van de telefoonmaatschappij 's ( CO ) in aanmerking te komen voor de DSL-service . Op minimum , zullen in aanmerking komen abonnees een rekening bij de telefoonmaatschappij , evenals een DSL- modem nodig . Abonnees kunnen ook worden verplicht om speciale filters gebruiken om het digitale signaal van het spraaksignaal op hun telefoonlijnen te scheiden . Individuele aanbieders kunnen ook minimale OS en hardware- eisen geven voor elk systeem met behulp van de DSL-service .
Satellite

Gebruikers
die willen breedband internet service te ontvangen in afgelegen of landelijke gebieden waar de kabel- of DSL-service niet beschikbaar is kunt ervoor kiezen om een satelliet breedband internet service te gebruiken . Satelliet- service vereist een schotelantenne om data signalen te ontvangen , evenals een satelliet- modem om die signalen te vertalen. Individuele aanbieders kunnen ook minimale OS en hardware- eisen geven voor elk systeem met behulp van de satelliet service.
Mobile Broadband

Een toenemend aantal mobiele apparaten, zoals telefoons , PDA's en draagbare modems gebruiken breedband internet diensten die door gsm-bedrijven . Om een ​​mobiel breedbandnetwerk te gebruiken moet een gebruiker een apparaat dat in staat is toegang tot het netwerk hebben , evenals een abonnement voor toegang tot mobiele breedband netwerk van hun provider . Gebruikers moeten ook in een locatie die wordt gedekt door hun mobiele breedband bedrijf . Vanaf 2009 , mobiele telefoon en breedband service gebieden variëren sterk tussen de gsm-bedrijven .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te School Websites blokker…
·Hoe u Windows Firewall configu…
·Hoe te converteren naar Bandbr…
·Hoe de Netgear Print Server in…
·Comcast Vs . Verizon Internet …
·Hoe maak je een USB -printer t…
·Hoe Network Congestion beïnvl…
·Hoe een IP- driver opnieuw ins…
·Hoe maak je een Mac -nummer op…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te spelen Sims 2 via een netwerk 
·Hoe maak ik Ping een Cisco 2960 switch ?…
·Hoe kan ik verbinding Windows 98 een Hig…
·Lantek Cable Tester Specificaties 
·Verbinding maken met een andere computer…
·Hoe maak ik een iMac IP- adres te vinden…
·Hoe kan ik mijn ontvangst te verbeteren …
·Hoe te Chinese schrift gebruiken als MyS…
·Hoe kan ik een firewall in Linux 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com