Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak je een Money Grant voor Computers Vraag
Of u nu een student , ondernemer of non - profit organisatie , het hebben van een computer kan u helpen functioneren , communiceren met collega's en georganiseerd te blijven . Als u niet over het kapitaal en de noodzaak computers , software of zelfs printers , kunt u een geld subsidie ​​te helpen uw kosten te dekken vragen. Wat je nodig hebt
Computer
Budget
Toon Meer Aanwijzingen
Het aanvragen van een subsidie ​​voor Computers
1

zoeken naar mogelijke subsidies door middel van databases, zoals Foundationcenter . org , of zelfs zoeken naar een geschenk in natura door gebruik Giftsinkind.org . Deze databases geven informatie over donoren die subsidie ​​geld of apparatuur kan leveren . Maak een lijst van potentiële donoren en vervolgens verkleinen van de lijst naar beneden tot de top vijf of zes . Kopen van 2

Bepaal hoeveel computers je nodig hebt en wat u nodig heeft om uw project te ondersteunen . Rekening houden met wat je doelen zijn , wat de computers zullen worden gebruikt voor en de behoeften van uw doelgroep . Bijvoorbeeld , als u op de oprichting van een computer leercentrum , project het aantal deelnemers in uw programma .
3

Maak een schets , zodat uw subsidieaanvraag gemakkelijk kan worden geschreven en voorbereid . Bij het werken aan een schets , overwegen wat de potentiële donor vereist en indien de donor een specifieke indeling te volgen .
4

Schrijf het verhaal van uw aanvraag , vraagbrief of verlenen voorstel om een ​​subsidie ​​vragen voor computers . Focus op waarom je wilt dat computers en waarom je ze nodig hebt . Overweeg anderen die misschien toepassen en proberen te achterhalen hoe je te onderscheiden van de menigte .
5

Maak een budget voor uw behoefte om de vereiste software , computer , printer en toepasbare technologie schetsen voor uw project . Zorg ervoor dat u alle kosten die u schetsen rechtvaardigen. Neem geen categorieën als ' diversen ' zonder een uitleg van wat de financiering zal gaan in de richting .
6

Lees verzoek om geld voor computers grondig om ervoor te zorgen dat het zinvol is en is vrij van grammaticale fouten . Zorg ervoor dat uw voorstel is overtuigend .
7

Stuur uw aanvraag naar potentiële donateurs via mail of een online systeem . Tenzij je onder een tijd crunch , gewoon gebruik maken van standaard mail . Het kan nuttig zijn om een aantal volgen hebben op de envelop , zodat u kunt ervoor zorgen dat het op tijd werd geleverd .

Heb een subsidieaanvraag via e-mail niet verzenden , tenzij de donor omtrek zegt dat e-mail is de enige manier om een verzoek in te dienen . Het is gebruikelijk voor subsidie ​​aanvragen om te eindigen in junkmail signalen als zij afkomstig zijn van een onbekend e-mailadres .

Veel stichtingen
dat bevordering van groene zakelijke praktijken te gebruiken online subsidieregelingen voor aanvragers om hun aanvraag in te dienen . Controleer donor websites om te zien of ze online applicatie systemen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te Connect ASDM te Pix 
·Wat is een Novell 5.1 NDS Serv…
·Wat is SLP ? 
·Hoe te verbinden het WAN en Vo…
·Hoe te WinHTTP Locate 
·Hoe te installeren van een Ric…
·Soorten Internet Service Provi…
·Hoe kan ik SMS berichten verst…
·Wat is SSL beveiligd? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te MSDTC opnieuw installeren 
·Hoe maak je een D - Link DSL configurere…
·Linksys Router Problemen met de HP Pavil…
·Wat is Veetle TV? 
·Hoe kan ik een Linksys Toegangscode wijz…
·Hoe Network Security Camera's 
·Hoe controleert de Default Domain Contro…
·Hoe maak Cable Connectors 
·Impact van het internet op de sociale id…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com