Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te verbinden twee computers in een Home LAN Network
verschillende computer aansluiten op een thuisnetwerk kunt vereist geen diepgaande kennis van netwerken , zoals moderne besturingssystemen en netwerk- apparaten maken gebruik van de plug-in proces . Echter , moet u een router te kopen - hetzij draadloos of niet - om twee computers tegelijkertijd toegang tot internet . Als uw internetprovider gaf je een USB -modem , moet u ofwel verzoeken om een ​​Ethernet-router of gebruik van een proxyserver om een ​​tweede computer te verbinden met het internet . Wat je nodig hebt
Ethernet /draadloze modem
Toon Meer instructies
Ethernet /draadloze modem
1

Koop een draadloze router . Steek de router WAN-poort op uw modem met een netwerkkabel . Kopen van 2

verbinding met de router , met behulp van een netwerkkabel van de computer naar een van de LAN-poorten , of door gebruik te maken van een draadloze kaart . Controleer uw documentatie voor de naam van de standaard draadloze toegangspunt naam .
3

configureren van het draadloze netwerk met een nieuwe naam , zodat je het gemakkelijk kan identificeren en dat zij in een WPA- v2 ( Wi - Fi Protected Access versie 2 ) -encryptie met behulp van een sterk wachtwoord om ongeoorloofd verbinding te vermijden met uw Wi - Fi-netwerk . Eenmaal opgestart u in staat om verbinding te maken met het nieuwe draadloze netwerk met behulp van het wachtwoord dat u zojuist hebt gemaakt zal worden .
4

Als u een draadloze router van uw internetprovider , een wachtwoord en een unieke netwerknaam al op zijn plaats . Controleer uw documentatie en voer de gegevens bij het aansluiten op het draadloze netwerk .
USB Modem
5

Als u een USB -modem hebt , contact op met uw Internet- provider en vraag een Ethernet modem . Als uw provider weigert , krijgt een router ( draadloos of niet ) en het op te zetten .
6

Verbind de twee computers met behulp van een draadloos of netwerkkabel . Op de computer die verbinding maakt met het internet via de USB-modem , het opzetten van ICS ( Internet Connection Sharing ) . Klik op ' Start ', ga dan naar het Configuratiescherm , klik op " Netwerk en internet " ga dan naar " Netwerkcentrum " en tenslotte " Netwerkverbindingen beheren . " Klik met de rechtermuisknop op de LAN-verbinding en klik vervolgens op "Eigenschappen . " Je kan nodig zijn om het beheerderswachtwoord in te voeren . Klik op "Delen" en vervolgens " toestaan ​​dat andere netwerkgebruikers mogen verbinding maken via de internetverbinding van deze computer . "
7

Aan de andere computer , gebruikt u dezelfde procedure om naar de eigenschappen van de verbinding die u wilt gebruiken . Zorg ervoor dat het is ingesteld op " automatisch een IP adres te verkrijgen . "
8

Ga in je router configuratie en uitschakelen van de DHCP-server , zodat de klant om het IP-adres rechtstreeks van de computer te krijgen met ICS .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe te Schakel Debugging op Ci…
·Hoe maak je een Cat 5 Crossove…
·De specificaties voor de digit…
·Raw Socket Protocol 
·Licklider Transmission Protoco…
·Wat is een Remote Access Drive…
·Wat is het probleem met Cyberp…
·Zes Kenmerken van een effectie…
·Een FORCEnet Compliance Checkl…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·DIY Distributed Rendering 
·Anomalie -Based Network Intrusion Detect…
·Netgear Inloggen Problemen 
·Hoe een IP-adres verbergen in Freeware 
·Hoe te verbinden seriële kabels voor Fi…
·Belang van draadloze beveiliging 
·Hoe kan ik een Sonicwall TZ180 Configure…
·Hoe maak je een Naam zoeken 
·Wat is de functie van een Ethernet -kaar…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com