Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe te verbinden van een laptop naar een desktop Tower PC
U kunt twee computers verbinden via een thuisnetwerk of rechtstreeks met een Ethernet- crossover -kabel , zolang beide computers hebben netwerkkaarten geïnstalleerd . Windows 7 heeft een thuisgroep functie dat maakt het delen erg makkelijk als beide machines zijn op hetzelfde netwerk . De kabel methode is volledig prive en is een betere keuze voor tijdelijke aansluitingen of niet- computers in een netwerk , op voorwaarde dat de computers zijn dicht genoeg om te worden verbonden door een fysieke kabel . Wat je nodig hebt
Netwerk kaart in beide computers
Ethernet- crossover -kabel voor methode 2
Toon Meer Aanwijzingen
Aansluiten Via een thuisnetwerk

Turn 1 op beide computers en sluit ze aan op het netwerk .

Klik 2 op "Start" op de ene computer , kies vervolgens " Configuratiescherm " en " netwerk en sharing center . " Als uw huidige verbinding niet wordt beschreven als "Home Network ", klik op " Verbinding met een netwerk " en dan op " Wijzigen" en selecteer een thuis netwerk in de lijst .
3

Maken een thuisgroep . Op een computer , klik op " Configuratiescherm " en vervolgens op " HomeGroup , " en kies "Maak een thuisgroep . " Vink de vakjes aan van de bibliotheken die u wilt delen . Op de andere computer , klik op " Configuratiescherm " en vervolgens " HomeGroup , " en klik op " Meld je nu aan . "
4

Verander de libraries je deelt of voeg extra bibliotheken door te klikken op "Control panel " en vervolgens " HomeGroup " op de computer die de bibliotheken u wilt delen bevat . Onder " delen bibliotheken en printers , " klik op het selectievakje voor elke bibliotheek die u wilt delen , en klik op ' Wijzigingen opslaan '.
5

Share andere bestanden en mappen door met de rechtermuisknop te klikken op de map of de naam van het bestand en te kiezen voor " delen met , " dan " Thuisgroep ( lezen) " of " thuisgroep ( lezen /schrijven) . "
met behulp van een crossover -kabel
6

Schakel beide computers uit. Sluit een uiteinde van de crossover -kabel aan op het netwerk ( RJ - 45 ) poort op de laptop en het andere uiteinde op het netwerk ( RJ - 45 ) poort van de desktop . Zet beide computers op en log in op Windows zoals gebruikelijk .
7

configureren beide computers te zijn in dezelfde werkgroep . Op een computer , klikt u op "Start ", klik met de rechtermuisknop op 'Deze computer' en links-klik op 'Eigenschappen'. Selecteer " computernaam, domein en werkgroep " en klik op " Instellingen wijzigen . " Selecteer " Werkgroep" en typ een naam van uw keuze . Volg dezelfde procedure op de tweede computer , en geef het dezelfde werkgroepnaam . Herstart beide computers .

Turn 8 op het netwerk en bestanden delen . Op een computer , klikt u op ' Start' en vervolgens ' Configuratiescherm'. Kies " Netwerk en internet " en klik dan op "Network and Sharing Center . " Dubbelklik op " Unidentified network " en onder " Netwerk ", klik op "Turn on netwerk en bestanden delen . " Selecteer " Nee , maken het netwerk dat ik ben verbonden met een particulier netwerk " en klik op "OK . " Pictogrammen voor beide computers moet worden weergegeven in het venster Netwerk . Dubbelklik op elk pictogram om bestanden en middelen te delen .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe je foto's vanaf een comput…
·Hoe te Mirrors installeren op …
·Hoe maak je een mediakaartleze…
·Hoe kan ik een e - Signature C…
·Serial Peripheral Interface Pr…
·Over Home Computer Networking 
·Wat betekent het als iemand ee…
·Het verschil tussen een File S…
·DMP Protocol 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je op Alles uitschakelen WAN op Link…
·De nadelen van Fiber Optic Switches 
·Hoe Set Up LAN Network 
·Hoe te versturen of overbrengen van comp…
·Hoe maak je een internet profiel wijzige…
·ISO protocollen 
·Hoe je draadloze verbindingen Monitor op…
·Hoe iemand snuiven op uw netwerk zoeken 
·Hoe je DSL verbinding draadloos 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com