Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe Set Up LAN Network
Een Local Area Network of LAN , wordt gebruikt om IT-middelen , meestal binnen een gebouw te sluiten. De IT-middelen kan worden computers , printers , servers , IP -telefoons , of gateways . U moet eerst bepalen welke diensten u nodig hebt om lokaal te bieden op het LAN . Computers zijn aangesloten op een switch met Ethernet -kabels . Elk apparaat heeft een uniek IP-adres . Wat je nodig hebt
Cable router
Crossover Ethernet -kabels
Ethernet-kabels
Ethernet switch
Netwerk interfaces
Toon Meer Aanwijzingen
Create Network
< br > 1

Identificeer de lokale diensten die u op het netwerk beschikbaar wilt . Identificeer het netwerk aangesloten printers, netwerk schijven , elke server die printers of schijven zullen delen . Kopen van 2

Bepaal hoeveel apparaten zullen moeten sluiten op het netwerk . Elk apparaat , server of werkstation wordt een uniek adres nodig .
3

Run kabels aan mogelijke werkplekken waar . Een bedraad LAN krijgt altijd betere prestaties en zijn veiliger dan een draadloos LAN . Waar mogelijk , lopen een kabel aan servers , printers , IP- telefoons of werklocaties . Voer een kabel naar een gebied waar u waarschijnlijk aan het werk . Gebruik standaard Ethernet-kabels of bedrading van het gebouw als geïnstalleerd volgens de TIA - 568 standaard .
4 Een netwerk switch heeft meerdere poorten om de aansluiting van meerdere computers mogelijk .

Kies en koop een switch of kabel router . De eenvoudige veilige manier om verbinding met het internet is om een ​​kabel router gebruiken . Vele merken en modellen beschikbaar zijn . Als het model dat u kiest niet genoeg poorten om al uw computers verbinding hebben , dan moet je een switch kopen ook .
5 De WAN-poort van een internet -router wordt gewoonlijk onderscheiden van de andere havens .

Configureer de WAN-poort van de kabel router . Configuratie details zullen verschillen van leverancier tot leverancier . Belangrijke informatie die u nodig hebt om de WAN-poort configureren wordt geleverd door uw internet service provider .
6

Configureer de LAN-poorten van uw kabel router . De meeste kabel- routers zal fungeren als een Dynamic Host Configuration Server , of DHCP-server . Dit betekent dat de router automatisch adressen aan werkstations . Wees er zeker van dat het adres zwembad heeft genoeg adressen voor alle werkstations . Zorg ervoor dat er voldoende adressen buiten het bereik voor alle hosts die statische adressen nodig . Bijvoorbeeld , een netwerk -adres met een masker van 255.255.255.0 heeft een totaal van 254 hosts . Als de dynamische zwembad heeft 200 adressen beschikbaar , dat betekent dat de overige 54 adressen beschikbaar op printers of servers statische adressen geven .
7 Standaard Ethernet- kabels aan te sluiten computer interfaces aan de schakelaar .

Sluit de kabels voor het netwerk . Werkstations en servers kunnen worden verbonden met standaard Ethernet kabels. Sluit de schakelaar aan de kabel router LAN- poorten met behulp van de up - link of straight -poort op de switch . Als de schakelaar niet over een up-link poort, sluit elke standaard poort van de switch op een LAN -poort op de kabel router met een Ethernet- crossover -kabel . Ethernet rossover kabels kunnen worden gekocht op elk elektronicawinkel.

Test 8 van de diensten en Internet- connectiviteit . Test elk van de werkplekken te zorgen dat ze verbinding kunnen maken met het internet en test alle lokale servers en printers . Print testpagina's op de gedeelde printers . Testen lees-en schrijfrechten op gedeelde bestandsservers door het kopiëren van bestanden naar de servers en het kopiëren van bestanden van de server naar een werkstation .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Onderdelen van een LAN netwerk…
·Hoe de caroot wachtwoord wijzi…
·Hoe maak je een LAN- kaart te …
·Hoe te Bandbreedte Throttle na…
·Hoe maak je een VLAN Setup 
·Hoe vindt SSID mijn laptop 's 
·Hoe maak je een Vlan Stretch t…
·Hoe kan ik een Internet-verbin…
·Hoe een netwerk via Bluetooth …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een ASA5510 configureren voor meerde…
·Hoe maak je een Network Bridge Met behul…
·What Do Switches & Routers gebruiken om …
·Hoe maak je een draadloos signaal op een…
·Hoe te gebruiken Mijn VoIP in Outlook 
·Hoe maak je een IAO Reset 
·Hoe het opzetten van een WiFi Range Exte…
·Hoe Software Update voor de Linksys 54GL…
·Het verschil tussen Information System &…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com