Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Wat zijn de voordelen van gestandaardiseerde protocollen Networking ?
Computerprogramma's kunnen alleen communiceren als ze volgen dezelfde normen . Netwerken kunnen programma's die op verschillende computers te communiceren . Die programma's kunnen worden geschreven door verschillende software producenten . Gestandaardiseerde netwerkprotocollen zijn nodig om ervoor te zorgen dat alle communicatie software elkaar kunnen begrijpen . Praktijk

Een programmeur zou kunnen besluiten om een veld te creëren in een datapakket met een code veld waar " 1 " betekent " Accept , " en " 2 " betekent " Weigeren . " Maar tenzij deze interpretatie van de code beschikbaar voor andere programma's wordt gemaakt , zal dat programma alleen in staat om berichten te versturen naar hetzelfde programma op een andere computer . Netwerkprotocollen zorgen dat niemand programmeur heeft de verantwoordelijkheid voor de werkwijze bepalen voor een netwerk -functie.
Competition

Gepubliceerd gestandaardiseerde netwerkprotocollen stellen concurrentie . Met een gemeenschappelijke norm te verwijzen , kan elk softwarehuis programma's die automatisch verenigbaar is met andere programma's die op hetzelfde gebied te produceren . Dit maakt concurrentie, die innovatie bevordert en verlaagt de prijzen .
Trade Secrets

Sommige netwerken normen zijn eigendom . Een onderneming kan besluiten haar operationele protocollen houden van een in - house geheim om te voorkomen dat andere bedrijven concurreren op een gebied dat ze domineren . innen het bedrijf , protocollen moeten worden geschreven en verspreid om ervoor te zorgen dat al hun programma's zijn compatibel . Dit gepatenteerde systeem kan leiden tot een breed scala aan functies en bestrijken verschillende protocollen .
Gemengd Implementaties

Een netwerksysteem kan een combinatie van beide " open" ( publiekelijk betrekken beschikbaar ) en "gesloten " ( proprietary geheimen ) protocollen . Een nieuwe aanvraag kan een standaard protocol worden aangepast om volledig te kunnen functioneren vereist . In dit geval wordt het bedrijf het creëren van de software het niet volgen van bestaande protocollen , maar het creëren van een nieuwe.
Innovation

Sommige situaties vereisen een bedrijf om zijn eigen nieuwe maken protocol met het oog op een nieuw product vrij te geven aan het publiek . Internationale normalisatie-instituten hebben geen nieuwe standaarden produceren snel , dus een innovatief bedrijf kan hebben om nieuwe standaarden te produceren en publiceren zelf , in de hoop dat andere bedrijven zullen springen op de standaard en creëren extra faciliteiten voor het nieuwe product . Dit scenario is vooral zichtbaar in de snel ontwikkelende gebied van draadloze netwerken . Er zijn veel open standaarden op dit gebied die oorspronkelijk zijn gemaakt door een bedrijf in plaats van een normalisatie-instituut . Velen zijn later aangenomen als een internationale normen
Verenigingen

Een aantal van de handel groeperingen te creëren gebruikersgroepen om een bepaald gebied van implementatie te ondersteunen - . Zoals industriële toepassingen of verwerken debiet netwerken voor nutsbedrijven . Dit maakt een groep van producenten om hun producten binnen een kader van wederzijdse ondersteuning tussen de gebruikers te bevorderen . Andere brancheorganisaties zijn gemaakt door de houders van gepatenteerde protocollen om een inkomen uit het octrooi te genereren door het stimuleren van andere bedrijven om een vergoeding te betalen om ze te gebruiken en uitbreiden van het protocol populariteit .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Over Aansluiten van twee compu…
·Hoe je Asus WL - 167g Gebruik …
·Netwerk vs Stand-Alone Compute…
·SMI - S -protocol 
·Space Wire Protocol 
·Hoe maak je Ping een Fragment …
·Wat is een PC Card -adapter ? 
·Hoe vindt Poortnummer Mijn Net…
·Hoe maak je een Cat 5 Wire ste…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Wireless Ethernet Bridge…
·Hoe gebruik McDonald's biedt gratis WiFi…
·Hoe verhoog ik de snelheid verbinding tu…
·D - Link Vs . SMC Switch 
·Hoe maak je een fotokopieerapparaat netw…
·Hoe een IP-adres toewijzen aan een Jet D…
·Hoe te JSP inschakelen in de Jetty Serve…
·Hoe maak ik een IP- adres te vinden in e…
·Hoe kan ik gratis internet Krijg met een…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com