Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Technieken Clustering Computers Together
Een cluster computer is een groep ( meestal lokaal ) netwerk computers computer verdelen over individuele computers teneinde de functie van een supercomputer repliceren . Cluster computer systemen worden uitvoerig opgezet in vergelijking met een enkele supercomputer oplossing , maar de kosteneffectiviteit en de modulariteit maken clustercomputing veelzijdiger en aantrekkelijker . Hoge beschikbaarheid Clusters

High - beschikbaarheid of " failover " clusters
zijn vooral handig voor bedrijfskritische databases , diensten en bestanden voor zakelijke toepassingen . Ze zijn gebaseerd op verschillende redundante servers of " knopen " die repliceren data , programma's en serverfuncties zodat wanneer onderdelen het , een van de knooppunten dienst hervat zonder merkbare onderbreking van de service . Een grote site als Amazon.com , bijvoorbeeld , wordt uitgevoerd vanaf een datacenter dat vele, vele failoverclusters bevat .
Load - Balancing Clusters

netwerk load balancing ( NLB ) is een prestatie-gerichte implementatie die de unieke eigenschappen van geclusterde computers gebruikt om computers banen verdelen onder een aantal lokale servers . Dit is vooral nuttig in organisaties waarin high - gebruik , resource- intensieve applicaties zullen naar verwachting betrouwbaar presteren . In een omgeving die thin clients gebruikt , dit is het meest geschikt , waarbij de server wordt verwacht dat het werk van de verwerking te doen.
Clusters High - performance

high-performance clusters zijn het meest op wat je foto als je denkt van supercomputers : ruwe rekenkracht . Deze configuraties worden gewoonlijk gebruikt in ernstige computeromgevingen zoals in laboratoriumonderzoek of programmeren code compileren . Elk knooppunt in de cluster leent zijn rekenkracht cumulatief , wat bijdraagt ​​aan een centrale taak die profiteert van een enorme pool van resources .
Cloud Computing

Cloud computing onderscheidt zich van andere cluster computing- methodes in dat het wordt verdeeld over , in theorie , een aanzienlijk grotere fysieke omgeving als high - speed Internet-verbindingen zijn alomtegenwoordig geworden . Vrijwel elk digitaal apparaat zoals mobiele telefoons en in sommige gevallen video game consoles , kan zijn knooppunten voor een computer cloud . Het concept is het meest populair als een manier om gegevens met een minimum aan inspanning te synchroniseren en te delen , maar is ook gebruikt voor distributed computing taken , zoals het Folding @ Home .
< Br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Instructies voor het instellen…
·Fundamentele beginselen van de…
·Hoe IE7 te gebruiken op twee s…
·Hoe om te doen Password Recove…
·Hoe maak je een Flow Control u…
·Wat is een Telnet-client ? 
·Hoe u het MAC -adres van een s…
·Wat Maakt gebruik van glasveze…
·Hoe te Forward haven met Weste…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe je VPN Services Herstart op een Wind…
·Hoe te verbinden twee computers op hetze…
·Verbinding maken met WPA2 Met Orinoco Go…
·Wat zijn de drie voordelen van het gebru…
·Verschil tussen 5 & 6 Ethernet -kabel 
·Hoe te verbinden met Unlocked WiFi 
·Lijst van spyware 
·Hoe het opzetten van een DSL -modem met …
·Hoe op te sporen Network Knelpunten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com