Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Definitie van CNAME
Als u een website van uw eigen , is de kans groot dat u al gebruik van CNAME je maakt zonder dat te weten wat het is . Veel web hosting providers loopt u door het proces van het opzetten van uw site up zonder noodzakelijkerwijs te leggen elk klein stukje informatie voor u . Echter , als een geïnformeerde burger van het internet , is het handig om te weten wat CNAME is en hoe het invloed op wat je doet online . Definitie

De afkorting CNAME staat voor " canonieke naam , " een term die in het Domain Name System of DNS , records. In eenvoudige termen , een CNAME omleidingen een alias webadres naar de canonieke - of juist - webadres voor die site . Om een ​​CNAME te laten werken, moet u eerst uw gekozen CNAME inzendingen te vestigen als geldig met uw web hosting provider . Specifieke details over het proces dat je moet doorlopen om dit te doen kan per provider , zodat direct contact op met uw provider voor instructies .
Voorbeelden

Een voorbeeld van een CNAME in gebruik kan iets eenvoudigs als het typen van " yourname.com " in de URL-balk van uw zoekmachine te zijn , dan is het hebben van het ' www.yourname.com "in plaats openen . FTP - of file transfer protocol - en mailadressen op uw domeinnaam krijgt er gericht vanwege CNAME opdrachten. Bijvoorbeeld , als u eigenaar bent van de domeinnaam " yourname.com " en je web toegang tot uw e - mail via zijn " mail.yourname.com , " een CNAME-item stelt u in dat toegang . Hetzelfde geldt wanneer u FTP gebruiken om bestanden tussen uw computer en uw web-domein over te dragen .
DNS records

Een CNAME-record is slechts een van de vele soorten DNS-records van uw web hosting provider gebruikt . Name Server records bepalen welke twee specifieke servers zijn verantwoordelijk voor het hosten ( of dienen ) uw domeinnaam . Deze informatie is opgenomen in de zonefile voor uw domein - iets wat elk domein heeft . Twee servers voor elke domeinnaam als een vorm van bescherming door middel van redundantie . Informatie uitwisselen mail in zonefile van uw domein identificeert de server waar de inkomende e-mail wordt ontvangen . Dit werkt in combinatie met een CNAME informatie die u up
" A " Records

" A " records, hebben ingesteld voor web toegang tot uw e - mail . of adres gegevens , zijn wat associëren uw domeinnaam met een specifiek IP Internet Protocol -adres . Het is belangrijk om dit te begrijpen , omdat het toewijzen CNAMEs aan uw domein direct van invloed op uw domein is een record. Wanneer u toewijst een CNAME aan uw domein , zal uw web hosting provider automatisch associëren met uw domein is een record.

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe werkt DirecTV on Demand we…
·Hoe aan een andere computer me…
·De voordelen van een WAN Over …
·Hoe vindt of wijzigen beheerde…
·Hoe te Remote Access Disable 
·Soorten Computer Networking Ap…
·Hoe het opzetten van een bevei…
·Het verschil tussen OLAP Tools…
·Hoe maak je Tether een niet- j…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Problemen met Inter - VLAN routering 
·Soorten Gast Boeken 
·Beschrijving van Wireshark 
·Hoe kan ik een Linksys PAP2 Configure 
·Hoe maak je een website in CMD Ping 
·How to Set Up Wireless op een ASUS Eee P…
·Wat zijn enkele voordelen van Subnetting…
·Hoe verander ik de MTU op een Modem ? 
·Toegang tot een router creëren Menu 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com