Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Verschillen tussen Linux Security & Windows Security
Beveiliging tussen twee populaire besturingssystemen die de computers van de wereld bewonen is een alom besproken onderwerp . Windows is een gesloten systeem en natuurlijk de meer bekende partij van de twee kanshebbers . Linux is een vrij besturingssysteem dat werkt op een UNIX-platform . Dit betekent in wezen iedereen kan het en iedereen helpt handhaven . Het beveiligen van uw computer systeem kan iets wat je denkt over vaak . Het vergelijken van de twee zou kunnen geven u een inzicht te veiligheidskwesties voor uw huis of kantoor computer . Virussen

Het is een bekend feit dat de malware-programma pest Microsoft Windows . Bij de bespreking van veiligheidsvraagstukken , moet men de kans op infectie te overwegen . Volgens Kaspersky Lab , is Windows effectief uitgegroeid tot de standaard voor malware makers . Dit is te wijten aan een groot deel aan marktaandeel . Het is zinvoller om de Windows-besturingssystemen richten . Ze bewonen veel meer computers dan de Linux-systeem . De doelstellingen van hackers ook tussen de twee componenten. Voor Windows , een hacker wil dat de computer over te nemen . Dit maakt de maker van het virus om credit card en wachtwoord te verkrijgen . In een UNIX systeem zoals Linux , de hackers lijken andere doelen . Aangezien een groot aantal personen hebben toegang tot de scripting voor Linux -besturingssystemen , hackers te voegen programma's die geen echt effect hebben als een test om te zien hoe lang het duurt voordat iemand zich realiseert de code is gehackt .
< Br > Open versus gesloten

Windows
is een gesloten platform . Wezen , dat betekent dat alleen de ontwikkelaars bij Microsoft echt weten hoe de applicatie werkt . De uitzondering op deze regel zou zijn de hobbyisten die programma's die hen in staat stellen om te kijken in het besturingssysteem applicaties en zie hoe ze aanvinken hebben gecreëerd . Linux is als open source software -programma . Iedereen met programmeerervaring is welkom om bij te dragen aan de opbouw van het systeem . Dit leidt tot veel speculatie over de beveiliging . Closed - source software betekent dat niemand problemen, maar de werknemer programmeurs bij Microsoft kan repareren . De gemiddelde woning consument moet vertrouwen op hen om het juiste ding met betrekking tot de veiligheid doen . Met Linux , de code is beschikbaar voor iedereen te zien . Er is de veiligheid in aantallen . Met alle ogen kijken , gaten in de beveiliging te vullen zonder de grote zakelijke geheimen , maar de kwestie van kwaliteit blijft . Zijn de mensen die de oplossingen voor het Linux-systeem gekwalificeerd ?
Reactie op Issues

Microsoft brengt flarden
en kritieke bug fixes een keer per maand . Elke beveiligingsupdate moeten gaan door middel van uitgebreide programmering en testen voordat bugs en veiligheidslekken zijn vastgesteld . Dit laat veel open problemen in de computers met een Windows-systeem . Het open platform van Linux zorgt voor een snellere rapportage proces . Patches nog enige tijd duren, maar een breder publiek werkt aan hen op een bepaald moment . Het verschil is weken voor Microsoft en eventueel dagen voor Linux . De patches voor Windows worden uitgevoerd door middel van krachtiger testen , waardoor ze betrouwbaarder . Linux patches zijn sneller , maar niet zo goed verwerkt . Linux doet lopen door testprocedures voor het vrijgeven van nieuwe platforms, maar dit systeem is sterk afhankelijk van de input van gebruikers te vinden voor problemen en het creëren van oplossingen .

Previous: Next:
  Network Security
·Wat zijn SSL -sleutels ? 
·Network Security Monitoring to…
·Hoe kan ik een SSL- provider k…
·Hoe Network Software Monitor 
·Hoe u Windows Firewall -instel…
·Hoe te beheren Information Sys…
·De voordelen van Dual Key Cert…
·About: Blank Hijack Threat 
·Manieren om SonicWALL Bypass 
  Related Articles
Verschil tussen LAN & WAN Wireless Route…
Het verschil tussen een Wireless Cable M…
Verschil tussen Mobile Web & WAP 
Hoe herken ik de verschillen tussen Netg…
Wat is het verschil tussen een Wireless …
Hoe kan ik een draadloze kaart configure…
Wat is het verschil tussen een Wireless …
Verschil tussen DSL en draadloos interne…
Verschil tussen Draft - N & Dual Band Wi…
  Netwerken Articles
·Problemen met gedeelde mappen 
·De verschillen tussen HOSTS & LMHOSTS 
·Hoe maak je een computer Onzichtbaar voo…
·Hoe maak je een frauduleuze VoIP Company…
·Wat zijn de beperkingen van VoIP ? 
·Wireless Card Installatie 
·Is gebruik van een draadloze repeater of…
·Hoe u uw computer URL Code 
·Problemen met de NETGEAR MR314 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com