Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe Hook Up een computer naar een kabelmodem
Routers worden gebruikt om meerdere apparaten met elkaar of met het internet verbinding te maken met Ethernet-kabels . Hoewel ze handig om te hebben als je meerdere elektronische apparaten aan te sluiten op het internet ook zijn, ze zijn niet tot slechts een computer te verbinden met het internet absoluut noodzakelijk . Als u niet beschikt over een router , zal je nog steeds in staat zijn om ten minste een computer verbinding met het internet , zolang je een modem en een Ethernet-kabel hebben . Wat je nodig hebt
kabelmodem
Ethernet -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de coaxiale kabel aan op de kabelmodem . Deze kabel ziet er net als de kabels die u de stekker in de achterkant van uw televisie . Het einde van een coaxiale kabel heeft een draaibare schroefdraad cirkel met een dunne metalen draad uitsteekt in het midden . Druk op deze kabel in de schroefdraad kabel ingang van het modem , en vervolgens draai het uiteinde van de kabel met de klok mee totdat deze wordt vastgezet in het modem .

Stekker 2 het netsnoer aan op uw kabelmodem . De Inputcontact zal ofwel worden geëtiketteerd als macht , of met een symbool dat lijkt op een cirkel met een kleine verticale streepje aan de bovenkant . Het einde dat u de stekker in de modem zal er anders uitzien dan modem tot modem , maar het past recht in de modem vermogen wanneer u op het stopcontact Sluit het andere uiteinde van het snoer met de twee tanden in een nabijgelegen stopcontact .
3

Sluit een Ethernet- kabel in de uitgang Ethernet-aansluiting op de kabelmodem . De kabel moet lang genoeg zijn om uw computer of laptop bereiken vanaf de modem . De Ethernet -aansluiting zal ofwel worden geëtiketteerd als Ethernet of met een symbool met twee vakken aan de onderkant met een doos op de top tussen hen in . U zult een kleine klik wanneer de Ethernet-kabel wordt vastgezet in de Ethernet-aansluiting .
4

Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel in de computer of laptop te horen . In desktop computers , wordt de Ethernet -aansluiting vrijwel altijd aan de achterkant , en in laptops zijn ze meestal ergens aan de zijkanten . De Ethernet -aansluiting op de computer zal worden aangeduid op dezelfde manier is het op een modem . Nogmaals , zal u een kleine klik wanneer de Ethernet-kabel wordt vastgezet in de aansluiting.

Vermogen 5 op uw kabel- modem en de computer te horen . Op modems , zal er slechts een knop of schakelaar op het dat u gebruikt om te schakelen zijn. U moet geen moeite het te vinden . Nadat uw modem en de computer zijn up and running , zult u in staat om op je computer en surfen op het internet .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een RCA Cable Mode…
·Hoe maak je een 2 Wire modemro…
·Hoe de modem vervangen voor ee…
·Hoe maak je een 9 - Pin Null M…
·Verzonden bytes is traag op mi…
·Hoe maak je een computer modem…
·Hoe maak je een Netopia 3341 D…
·Hoe te herstellen Westell Mode…
·Hoe maak je een modem installe…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe uw eigen Webserver bouwen 
·Hoe te Turn on Wireless in Vista 
·Kunt u de stekker van een draadloze rout…
·Hoe maak je een computer IP-adres pingen…
·Hoe te Cluster Een ad-hocnetwerk 
·Hoe een router gebruiken als Repeater 
·De voordelen & nadelen van de inzet van …
·Hoe je DSL-verbinding delen 
·How to Get Rid van Subhost 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com