Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Hoe kan ik een fax modem toe
Fax modems , zodra de industrie standaard voor het verbinden met het internet , zijn weg naar snelle oplossingen , zoals ADSL-en kabelmodems gegeven . Daardoor meeste moderne computers niet meer een modem omvatten als standaard . Als u graag om een dial - up internet verbinding te gebruiken en u niet beschikt over een modem , moet u een aftermarket modem aanschaffen en installeren . Vandaag de dag , kan de consument kiezen uit een USB-modem , dat is externe en gemakkelijk verwijderbaar of een interne modem , die is geïnstalleerd in de computer . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Modem
Toon Meer Aanwijzingen
Interne Fax Modem
1

Zoek de software die bij de fax modem . Vaak is het noodzakelijk om apparaatstuurprogramma's voor het installeren van de hardware . Als de drivers eerst geïnstalleerd moet worden , plaatst u de schijf die bij de modem kwam en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien . Kopen van 2

Sluit de computer af . Zodra de computer is uitgeschakeld , verwijdert u alle kabels van de computer , met inbegrip van de voedingsadapter.
3

Verwijder het geval van de computer . Sommige computers schroeven moeten aan de achterkant die kan worden losgemaakt met de vingers of een schroevendraaier , terwijl andere (zoals vele Dell modellen ) een knop op de bovenkant van de zaak. Raadpleeg de gebruikershandleiding van uw computer voor een goede zaak instructies voor het verwijderen .

Raak een metalen deel van de behuizing van de computer aan om eventuele statische elektriciteit te ontladen van uw handen 4 .
5

Locate een open sleuf op uw moederbord waarin de faxmodem wordt ingevoegd.
6

Verwijder de afdekplaat van de locatie van de zaak , dat zal worden ingenomen door de faxmodem . Vaak zal een enkele schroef het paneel op zijn plaats veilig te stellen . Draai de schroef los en verwijder het paneel . Gooi de schroef .
7

Steek de faxmodem in de sleuf op het moederbord . Controleer of de kaart volledig in de raad van bestuur . Bevestig de kaart door het vervangen van de schroef die werd losgemaakt wanneer de afdekkap is verwijderd .
8

Plaats de computer case cover , sluit alle kabels en start de computer . Als de stuurprogramma's al eerder waren geïnstalleerd , zal de modem klaar voor gebruik . Als de stuurprogramma's die niet eerder is geïnstalleerd , zal Windows automatisch de modem herkennen en de drivers installeren. Als het apparaat niet wordt herkend door Windows , plaatst u de schijf die is meegeleverd met het modem en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien .
USB Fax Modem
9

Zoek een ongebruikte USB- poort op uw computer .
10

Sluit de modem USB-kabel in de vrije USB-poort . Eenmaal aangesloten , zal Windows automatisch de drivers voor de faxmodem te identificeren en te installeren . Als de stuurprogramma's niet kunnen worden gelokaliseerd door Windows , plaatst u de schijf die is meegeleverd in de verpakking met de modem en volg de instructies op het scherm om de installatie te voltooien .
11

Steek de telefoonkabel in de modem . Sluit het andere uiteinde van de telefoonkabel aan op de telefoonaansluiting in de muur om de installatie te voltooien .

Previous: Next:
  modems
·Hoe de signaalsterkte Boost op…
·Hoe maak je een kabelmodem geb…
·Hoe geef ik Comcast Signaalniv…
·Hoe de Voordelen & Nadelen van…
·Hoe maak je verbinding een Tim…
·Hulp op Modem Problemen in Int…
·Hoe maak je een telefoon Wire …
·Hoe maak je een DSL Wireless M…
·Wat is de time-out op een 2Wir…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een signaal naar een pc opnie…
·Hoe maak je een Motorola Cliq gebruiken …
·Hoe het opzetten van een WAN tussen site…
·Hoe te SSL 
·Hoe maak je een Wireless LAN op een Acer…
·Voordelen & Nadelen van draadloos intern…
·Hoe te configureren Snort 
·Waarom is een Application Layer firewall…
·Hoe te Disable WEP op een Actiontec voor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com