Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Wat is de time-out op een 2Wire Modem ?
Tijdens het surfen online , soms is het langer dan normaal duurt om toegang te krijgen tot een website . Het proces omvat de interactie van hardware, software en netwerken zich rondom de wereld . Als zich een probleem voordoet met een van deze processen , kan de verbinding een time-out , wat resulteert in een lege pagina en een time-out foutmelding op het web browser . Een 2Wire modem fungeert als de poort naar de buitenwereld netwerk dat een computer met het internet verbindt . Als dit modem is niet correct geconfigureerd of er een storing optreedt , kan de modem een time-out . Timeout Bericht

Een time-out melding
treedt op wanneer een verbinding met de server niet volledig in een tijdige wijze . De meeste browsers leggen een standaard time-out limiet voor de server om de gevraagde informatie terug . Als de verbinding probleem vloeit voort uit de modem hardware , kan het uitvoeren van bewerkingen modem oplossen helpen time-outs te voorkomen . Als de verbinding probleem is software gerelateerd , kan het aanpassen van de instellingen van browser en updaten van de software met betrekking tot het netwerk en de aansluiting op de computer timeout problemen op te lossen .
Herstart de modem

Als de 2Wire modem altijd is aangesloten , kunt u problemen met de verbinding time-outs te ervaren . Dit probleem vaak het gevolg van de modem opknoping op de verbindingstabel voor langere tijd . Bovendien kunnen meerdere verbindingen aanzienlijk vertragen de modem . Herstarten van uw modem kunnen oplossen van deze problemen met de verbinding . Bovendien , het herstarten van de modem desynchroniseerd verbindingen van de modem . Na verloop van tijd , kan de synchronisatie corrupt de doorgegeven heen en weer op de modem pakketten , waardoor het modem herhaaldelijk om beschadigde pakketten te verzenden , het vertragen algehele snelheid van de modem .
408 en 504 Foutmelding < br >

De 408 foutmelding waarin staat " Request Timeout " resultaten van de communicatie verzoeken duurt langer dan toegestaan ​​door de standaardinstellingen van een website . Als je deze foutmelding krijgt , herlaad de website . Als alternatief proberen te verbinden met de website met behulp van een andere browser en controleer je internetverbinding . Een 504 foutmelding luidt " Gateway Timeout . " Dit bericht is aangepast door elke website en geeft aan dat een bepaalde server niet beantwoorden van de gevraagde informatie . In de meeste gevallen , een 504 foutmelding ontstaat wanneer een website is down .
Timeout wijzigen

Een andere methode voor het voorkomen van een 2Wire modem van een time-out is het veranderen van de modem timeout instellingen . Sluit uw modem aan op uw computer met behulp van een Ethernet-kabel . Open een webbrowser en voer standaard IP-adres van de modem om in te loggen op het menu van de modem instellingen . Door het verhogen van de time-out periode , zal de modem websites

geven langer om te laden voordat time-out .

Previous: Next:
  modems
·Hoe maak je een internet kabel…
·Hoe de firmware voor de Arris …
·Hoe het opzetten van een Route…
·Hoe maak je een gebruikte mode…
·Toegang tot een Netgear Modem 
·Heeft mijn 2Wire Modem Heb WiF…
·Hoe de Modem Cover Demonteer o…
·Hoe kan ik een laptop Hook een…
·Hoe maak je een 2Wire DSL -mod…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·De Best Practices voor VoIP 
·Hoe maak je een telefoon van het netsnoe…
·How to Get Rid van Facebook Fortune Cook…
·Hoe kan ik een laptop gebruiken als een …
·Kunt u al uw Computer Hook Up Wirelessly…
·Fiber Optic Network Ethernet Basics 
·Hoe maak je een Wireless DNS- probleem o…
·Hoe Vergelijk Wireless Broadband for Lap…
·Waar vind ik mijn netwerksleutel op de N…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com