Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Voeding voor een HughesNet Satellite Modem
Het internet is een krachtig informatiemedium dat specifieke hardware vereist voor toegang . Veel consumenten gebruiken basis dial - up of kabel modems voor internet connectiviteit . Echter , sommige providers , zoals HughesNet , bieden Internet- verbinding via satellieten . In deze gevallen moet een speciale satelliet modem worden gebruikt voor een stabiele toegangspunt tot het Internet . Satelliet Modem Voorzien

HughesNet satellietmodems
verplaatsen gegevens tussen de computer van een gebruiker en het internet in een constante communicatie stroom . Het gebruik van satellieten , in tegenstelling tot dial - up of kabel , is vooral handig voor consumenten die in landelijke gebieden . Veel landelijke gebieden zijn verre van land-based Internet providers , of hebben geen bedrijven in de omgeving . Satelliettoegang laat bijna iedereen toegang tot het internet met de juiste satelliet modem .
Satelliet Modem Macht

HughesNet satelliet modem aangesloten op een standaard stopcontact . Het modem wordt geleverd met een voeding . De voeding zet voor het stopcontact is AC ( wisselstroom ) elektriciteit in bruikbare DC ( gelijkstroom ) elektriciteit voor de werking van de modem . De voeding gebruikt een inkomende stopcontact spanning tussen 100 en 130 volt , met een maximum van 2 ampère stroom. Algemeen , de modem gebruikt 73 watt stroom uit het stopcontact .
Satellite Access Configuration

Een goed gevoed HughesNet satelliet modem zal geen toegang tot het internet zonder een geschikte configuratie met andere randapparatuur . De modem hecht aan de gebruiker thuis computer rechtstreeks via een Ethernet-kabel . Een schotelantenne , afgestemd op de HughesNet satellietsignaal , bevindt zich op het dak van de gebruiker . De modem wordt aangesloten op de schotelantenne . De schotelantenne ontvangt en zendt signalen van satellieten . De satellieten hun signalen te ontvangen van een land-based HughesNet faciliteit verstrekken van de internetverbinding .
Voedingsadviezen

De HughesNet satelliet modem moet het meegeleverde netsnoer te gebruiken voor de beste werking. Aftermarket voedingen mogelijk niet overeen met de macht behoeften van de modem . Aanbrengen overtollige stroom naar de modem kan de gevoelige interne elektronische componenten beschadigen . Voedingen verstrekken afgenomen vermogen bedragen zullen ertoe leiden dat de modem betrouwbaar werkt , internettoegang effectief onderbreken .
Voeding Care

hughesnet
u aanbevolen voeding van de modem in een sterke stijging beschermer . Stroomstoten kan gemakkelijk een modem dat is niet overspanningsbeveiliging beschadigen . Bovendien kan de modem worden continu gevoed en nog functioneren de specificaties van de fabrikant . Een gebruiker hoeft niet fysiek sluiten de modem aan het eind van de dag . Voor de algehele elektrische veiligheid , niet direct los van de stroomvoorziening van het achterpaneel van de modem . Verwijder snoer van de voeding uit het stopcontact als u behoefte aan een vermogen verbreken .

Previous: Next:
  modems
·Hoe weet ik of de computer een…
·Hoe maak je een Wireless Netwo…
·Hoe maak je een serienummer Va…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe te vergelijken DSL en kabe…
·Hoe te Forward poort op een 2W…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe u de kabel DSL Modem Uit &…
·Hoe te openen een poort met ee…
  Related Articles
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe je macht te vergroten op een draadlo…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe je verder Range Krijg voor een WiFi …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
  Netwerken Articles
·Hoe je NAT -instellingen wijzigen op Roa…
·Hoe Computer ISPs & Cell Phone ISPs Zijn…
·Installatie van een modem op een Acer As…
·Wat zijn de voordelen van een Layered Ne…
·Hoe Hook Up Your Laptop & ISP Card naar …
·Industrieel gebruik van een computer 
·Hoe vindt u uw POP3 en SMTP- adres 
·Hoe maak je een laptop harde schijf op v…
·Outlook synchroniseren met Yahoo Contact…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com