Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> modems >> Content
Wat is een RJ - 11 modem ?
Het woord " modem " is techniek afkorting voor MOdulator - DEModulator , een apparaat dat de computer gegevens verzendt naar een telefoon-of kabel-tv- lijn . Een RJ - 11 modem met kabels met RJ - 11 connector , algemeen gebruikt als modulaire telefoonaansluitingen . Dit soort modems altijd aansluiten op een telefoonlijn , maar sommige werken op een standaard voice lijn , anderen gebruiken een DSL- lijn . RJ11 connector

De RJ - 11 - RJ staat voor " Registered Jack " - bestaat uit mannelijke en vrouwelijke elektrische aansluitingen . De aansluitingen zijn rechthoekig van vorm , het mannetje heeft een tabblad veer die vastklikt toen goed in de vrouw, die een inkeping voor de tab heeft . Hoewel de connectoren geschikt voor maximaal zes geleiders , de meeste apparatuur gebruikt slechts twee of vier van hen . De meeste Amerikaanse huizen hebben RJ - 11 stopcontacten voor telefoondienst . Draadloze telefoons , vaste telefoons en modems gebruiken de RJ - 11 -connector .
Dial - Up Modem

Voor die gebieden zonder toegang tot breedband internet , kunnen klanten gebruik maken van een dial - up verbinding via een standaard RJ - 11 telefoonaansluiting . De modem voor deze dienst stuurt gegevens op een maximum van 56K bits per seconde , genoeg voor e-mail en wat surfen op het web , maar deze snelheid is een fractie van een breedbandverbinding . Een dial - up modem zet computergegevens in klanken overgedragen een gewone telefoonlijn .
DSL Modem

Naast de standaard voice telefoondienst , telefoonmaatschappijen bieden digital subscriber line -verbindingen die data te vervoeren . DSL-dienst behandelt hogere frequenties dan een standaard telefoonlijn , waardoor snellere gegevensoverdracht dan een inbelverbinding . De DSL- uitlaat maakt gebruik van dezelfde RJ - 11 -aansluiting als een gewone telefoonlijn , zodat de DSL-modem maakt ook gebruik van de RJ - 11 -connector .
Interne en Externe Modems

zowel interne als externe modems de RJ - 11 connector . Een interne modem is een PCI kaart voor een desktop computer , of kan worden ingebouwd in een laptop computer . Een externe modem is een kader los van de computer , en het vereisen van een eigen voeding . De modem wordt aangesloten op de computer via een USB- of een andere kabel . Computer retailers verkopen zowel DSL en dial - up modems in interne of externe formaten .

Previous: Next:
  modems
·Zal een LAN-kaart Werk met een…
·Hoe maak je verbinding een kab…
·Hoe Hook Up een D - Link een T…
·Hoe u uw kabelmodem Boost 
·Hoe maak je een Panasonic Toug…
·Wat is de time-out op een 2Wir…
·Hoe de MTU -instellingen op ee…
·How to Set Up een Westell 327W…
·Hoe maak je een Refresh signaa…
  Related Articles
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe Hook Up een Ativa Computer Router 
Hoe maak je een encryptie op een draadlo…
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een AirPort wachtwoord wijzi…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je extra poorten Met een Qwest …
·Hoe een HTTPS Homepagina Zorg 
·Hoe u het IP- adres te vinden voor een H…
·Hoe je twee subnetten Creëren 
·Hoe de DNS Lookup Command Disable 
·Hoe Set Up Proxim WPA en WEP 
·Welk type van Wireless Access Mocht je i…
·How to Get draadloos vanaf uw 2Wire Box 
·Hoe een Loopback Adres installeren in ee…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com