Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe om werk Site Server Settings Override Toen at Home
Wanneer uw laptop is geconfigureerd voor een veilige werkomgeving , het zal werken zoals verwacht wanneer u op het werk . Echter , als je naar huis terug te keren, zal de laptop blijven zoeken naar de server en de diverse netwerk- en server- instellingen . Als het hen niet vinden , kan het niet werkt zoals je zou verwachten en het is onwaarschijnlijk dat u in staat zijn om een netwerk te vinden , laat staan ​​het internet . Als je toelating hebt , zul je in staat zijn om een aantal instellingen waarmee de computer te werken in vrijwel elke omgeving te veranderen . Wat je
beheerdersmachtigingen op de computer
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Open van uw computer netwerk center . Afhankelijk van uw besturingssysteem , kan dit op verschillende locaties . Als u Windows XP gebruikt , zal het via uw control panel . Als u Windows Vista gebruikt , zal het onder de optie Netwerk . Deze instelling zal informatie over uw netwerk te tonen . Kopen van 2

Open het venster om uw netwerkverbindingen te beheren . Als je een laptop die wordt aangesloten op het werk via een draadloze verbinding en u wilt een bedrade verbinding te gebruiken thuis , ziet u twee aansluitingen : een LAN-verbinding en een draadloze verbinding . Als uw laptop zal worden met behulp van een draadloos netwerk thuis en op het werk , moet u het opzetten van een nieuwe draadloze verbinding .
3

Beslis welk type verbinding u wilt gebruiken thuis . Wilt u een ander type verbinding gebruikt dan u op het werk gebruikt, zult u de andere verbinding in stap 4 te configureren . Als u wilt draadloze verbindingen gebruiken op het werk en thuis , moet u het opzetten van een nieuwe draadloze verbinding .
4

Configureer uw huis verbinding zoals bepaald door Stap 3 . Als u niet weet hoe u uw thuisnetwerk te configureren , contact opnemen met degene die het opzetten van uw thuisnetwerk . Als u een draadloze router in te stellen in huis , moet uw laptop die draadloze verbinding te lokaliseren en te configureren zichzelf . Als u een bekabelde verbinding thuis , gewoon inpluggen in de draad moet het mogelijk maken de computer te worden geconfigureerd .
5

Start de computer opnieuw . De meeste computers zullen vereisen een herstart zodra u de netwerkconfiguratie van de computer te wijzigen . Als de computer opnieuw is opgestart , zal het automatisch verbinding met uw thuisnetwerk .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te verbinden Cat 5 & Quad …
·Hoe je alle van de IP- adresse…
·Hoe je Wake On LAN Problemen 
·Hoe je het Spanning Tree Proto…
·Hoe te Cat5 kabels Configure 
·Hoe maak je een Managed Switch…
·Hoe te bespoedigen Gedeelde ma…
·De voordelen van een Star Wire…
·Hoe het opzetten van een exter…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding met een Belkin Kv…
·Hoe te Crop in Lightroom 
·Hoe maak je een lokale gebruiker in een …
·Hoe maak je een draadloos signaal Meet 
·Hoe link Gamertag te Passport MSN 
·Wireless LAN beveiliging FAQ 
·Mobile Application Protocols 
·Hoe maak je een snellere verbinding met …
·Hoe Set Up Split DNS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com