Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Wireless LAN beveiliging FAQ
Niet beveiligen van uw draadloze netwerk is als het verlaten van de deur naar uw huis ontgrendeld . Iedereen met voldoende vaardigheid kan in komen en rondneuzen in uw computers en draadloze netwerkapparaten . Indringers kunnen waardevolle gegevens stelen of zelfs je hele computer netwerk te vernietigen . Inzicht in de principes achter de veiligheid van het netwerk kan u helpen uw netwerk en data beter te beschermen. Hoe kan ik mijn draadloos netwerk?

Beveiliging van uw draadloze netwerk ook toegang beperken tot alleen geautoriseerde gebruikers . Een manier om dit te doen is je netwerk te beveiligen door het implementeren een coderingsschema die de gegevens versleutelt zodat zij niet kan worden gelezen wanneer deze wordt onderschept door een derde partij . Door het inschakelen van encryptie , zullen gebruikers die willen aansluiten op uw netwerk hebben om een woordgroep invoeren .
Welk type van encryptie moet ik gebruiken?

Er zijn twee belangrijke encryptie protocollen om uit te kiezen : Wired Equivalent Protocol ( WEP ) of Wi - Fi Protected Access 2 ( WPA2 ) protocollen . Waar mogelijk , configureert uw thuisnetwerk met het WPA2-encryptie -protocol gebruiken . WEP gebruikt een 12 karakter , hexadecimale sleutel die gebruikers moeten invoeren om verbinding met het draadloze netwerk . Deze sleutel is relatief zwak en kunnen gemakkelijk worden gekraakt . WPA is een verbetering van WEP als het is veiliger , maakt gebruik van het Temporal Key Integrity Protocol ( TKIP ) om uitzendingen te versleutelen en stelt gebruikers in staat om een eenvoudiger te maken om te onthouden wachtwoord . WPA2 is een bijgewerkte standaard die is veiliger dan WPA met sterkere encryptie op basis van de Advanced Encryption Standard ( AES ) cipher .
Hoe kan ik fysiek beveilig ik mijn draadloos netwerk?
< br

Positionering > draadloze router strategisch in uw huis kan helpen het risico van onbevoegde gebruikers die proberen toegang te krijgen tot uw netwerk te krijgen . Signaalsterkte Een draadloze router is sterker de dichter je bij de router, hoe verder je bent, hoe meer het signaal degradeert . Een sterk signaal in uw huis , maar een zwak signaal buiten kan helpen om niet- geautoriseerde gebruikers te ontmoedigen van het proberen om toegang te krijgen .
Is Public WiFi veilig?

bedrijven zoals cafes of openbare plaatsen zoals bibliotheken kunnen gratis draadloos ( Wi - Fi ) -diensten aan te bieden aan hun klanten . Hoewel handig , deze openbare netwerken zijn ook beschikbaar voor hackers of andere kwaadwillende gebruikers die de openbare internetverbinding kunt gebruiken om te spioneren op andere gebruikers . Sluit nooit aan een "open " Wi - Fi-verbinding zonder wachtwoord , aangezien deze aansluitingen niet gebruikt encryptie en alle gegevens doorgegeven via het netwerk is te bekijken met de juiste tools . Bladeren veilig door het selecteren van een beveiligde verbinding ( https ) tijdens het browsen in het openbaar . Gebruik altijd een software- firewall . Als je werkt in het openbaar veel , versleutelen van uw bestanden met behulp van encryptie- software, dit helpt je bestanden te beschermen voor het geval iemand doet toegang te krijgen tot uw computer

.

Previous: Next:
  Network Security
·Public Key Authenticatie Tutor…
·Hoe kan ik mijn computer te be…
·Hoe te Finger uitschakelen in …
·Zero Kennis Protocol 
·Wat is een System Security Fir…
·How to Get My Wireless Key 
·Hoe het opzetten van een Secur…
·Hoe je Ping Beschermingsstange…
·Hoe Business Networks Secure 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te ESC uitschakelen 
·Hoe om muziek bestanden voor Free upload…
·Hoe het opzetten van een HP Deskjet 6980…
·Toegang tot een NETGEAR wachtwoord 
·Hoe maak je een Administrator account wa…
·Alternatieve verificatiemethoden 
·Pad Alignment Fundamentals 
·Hoe maak je verbinding een PC op een TV …
·Verbinding maken met een draadloos inter…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com