Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe Computer networkings Onderhouden
Als u een computer netwerk setup in uw huis of kantoor , is het belangrijk dat u het netwerk te houden van de aansluiting soepel te houden . Bij voortgezet gebruik van de computer , wordt schijfruimte gevuld en nieuwe programma's worden toegevoegd , waardoor de computers geleidelijk vertragen . Om uw computer netwerken te onderhouden , moet u ook controleren en onderhouden van uw computers . Instructies
1

Reset de modem het internet is vertraagd . Doe hetzelfde met uw router ( indien in gebruik ) . De "Reset" knop bevindt zich doorgaans aan de achterzijde van de modem of router . Herstart alle computers in het netwerk . Kopen van 2

Gebruik de " Schijfdefragmentatie " functie in Windows . Deze functie is ontworpen om te herschikken en organiseren van bestanden in uw computer . Om dit te doen , gaat u naar het menu 'Start' en selecteer vervolgens ' Alle programma's . "Klik op " Accessoires " en kies " System Tools " uit de opties . Selecteer " Schijfdefragmentatie " en klik op de computer drive om het proces te starten .
3

Voer een ' Schijfopruiming . " Ga weer naar " System Tools " ( zie stap 2 ) , maar deze keer kiest ' Schijfopruiming '. Selecteer de schijf die u wilt opruimen en klik op " OK . " Als de computer meerdere schijven , herhaal het proces totdat alle stations worden gereinigd .
4

Schoon het register . Omdat het register is een delicate en essentieel onderdeel van het besturingssysteem , zal u software van derden nodig om deze procedure uit te voeren . Download een register cleaner zoals " Wise Registry Cleaner " of " Abexo Free Registry Cleaner . " Installeer de software op de computer en ga verder met het reinigingsproces .
5

Verwijder tijdelijke bestanden en surfgeschiedenis dat u niet meer nodig, want ze eten een groot deel van de schijfruimte wanneer niet verwijderd . Om dit te doen , opent u uw webbrowser en uw Internet geschiedenis verwijderen door naar het menu "Extra " en vervolgens " Internet-opties " of " Opties".
6

Scan de computer op virussen met behulp van een vertrouwde en betrouwbare software anti - virus , zoals Norton , AVG of McAfee . Verwijderen , te genezen of in quarantaine virussen die de computer kan belemmeren in de uitoefening van om het optimale niveau .
7

Controleer de Ethernet- kabels die de computers op het netwerk . Als de ene computer een internetverbinding niet kan detecteren , kan het zijn dat bij een storing of defect kabels .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je Cisco Switches handmati…
·Hoe naar Home Networks Openen 
·Hoe Goedkope Internet pakkette…
·Hoe het opzetten van een tweed…
·Hoe te Traceroute Stop 
·Wordt een LAN- Line Vereist vo…
·Hoe te NTP synchroniseren met …
·Hoe maak je Voeg een DNS numme…
·Hoe te installeren van een Tos…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·PPP protocol Explained 
·Hoe je GPRS Verbindingssnelheden Verhoog…
·Hoe to Train Your Dragon in Tumblr 
·Hoe om Open Up Poorten op mijn Acer Netb…
·Hoe je je eigen Certificate Authority Ho…
·Soorten protocollen in Netwerk 
·Hoe maak je een Domain User Name Change 
·Hoe maak ik een Belkin F5D7230 configure…
·Hoe je Cross - Domain Policy bestanden i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com