Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe te Netgear FVS318 Configure
De Netgear FVS318 biedt uw netwerk met een virtual private network ( VPN ) -gateway . Een VPN kunt u de " tunnel " van het internet tot het interne netwerk . Dit werkt als een gewone netwerkverbinding met uw interne thuis-of kantoornetwerk , waardoor u bestanden , afdrukken van documenten ophalen en gebruiken interne toepassingen . De Netgear VPN vereist enige instellingen om uw netwerk te beschermen tegen ongeautoriseerde gebruikers en het creëren van een betrouwbare VPN- verbinding . Instructies
1

Open uw webbrowser en voer het IP-adres voor de Netgear VPN -router . Het standaard IP-adres is 192.168.1.1 . Een welkome scherm toont en vertelt u dat een wizard zal uitvoeren om u te begeleiden door het configuratieproces . Klik op " OK " op dit welkomstscherm . Kopen van 2

Voer de gebruikersnaam en het wachtwoord van de router . De standaardwaarden voor een nieuwe router zijn "admin " met een wachtwoord van " password . " Selecteer " Nee , ik wil het zelf configureren " om de handmatige installatie te starten . Klik op " Next . " Een lijst met IP -adressen weergegeven . Deze IP-adressen zijn de standaard waarden ingesteld op uw router .
3

Selecteer " Get dynamisch van ISP " om de router een IP- adres op te halen uit uw internet provider . Dit is een typische installatie -type voor de meeste gebruikers . Als u een statisch IP-adres , voert u een statisch IP-adres in het tekstvak . Dit maakt een tekstvak waarin u de gebruikersnaam en het wachtwoord in te loggen op uw ISP-server in te voeren . Voer deze informatie in en klik op 'Toepassen'.
4

Klik op de " Add Dienst " link aan de linkerzijde van het venster . Dit opent een configuratie venster waarin u de VPN-dienst te stellen . Voer een naam in voor uw VPN- service en selecteer " TCP /UDP " uit het drop-down box . Voer " 5069 " voor de start en havens afwerking . Klik op "Apply " om uw instellingen op te slaan .
5

Klik op "Add Server " aan de linkerzijde van het venster . Deze server is waar het verkeer wordt omgeleid via het internet , en het hosts uw login gegevens . Voer het IP-adres van de server in het tekstvak . Voer een IP-bereik voor gebruikers inloggen op het netwerk van de VPN -service . Dit is het IP- adres dat is toegewezen aan computers, zodat zij toegang krijgen tot interne netwerkbronnen . Klik op "Apply " om uw wijzigingen op te slaan .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe Hook Up een Media Center 3…
·Data Cable Installation & Tric…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe Network Computers met een …
·Hoe kan ik converteren Integer…
·Hoe Hook Up uw computer naar j…
·Wat is de primaire functie van…
·Hoe maak je een zelfgemaakte N…
·Hoe te Cluster Met Hyper - V 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·De stap-voor- stap proces Set Up een WPA…
·Hoe te openen Uw IP-poort voor een Minec…
·Wat is Computer Networking ? 
·Hoe afdrukken naar een draadloze verbind…
·Hoe te downloaden Mail Vanuit Exchange V…
·Hoe maak je geschiedenis een netwerkcomp…
·Hoe te Landesk verwijderen 
·Hoe Web van een Werknemer Surfing Monito…
·Hoe doet u mee Two Columns 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com