Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Data Cable Installation & Tricks
Het installeren van data -kabel en het opzetten van een thuisnetwerk kunt u een Internet -verbinding delen , printers , externe harde schijven en andere apparaten met twee of meer computers . Datakabel, meer technisch bekend als Ethernet -kabel , is een methode die wordt gebruikt voor het opzetten van een thuisnetwerk . Thuisnetwerken zijn lokale netwerken ( LAN ) genoemd, omdat ze betrekking hebben op een kleine ( lokale ) omgeving . Een deel van de problemen en frustraties bij het opzetten en beheren van uw thuis-LAN kan worden voorkomen en opgelost met een paar eenvoudige tips en trucs bij het installeren van de datakabel . Koop een Gebundelde Home Network Kit

Koop een kit om uw thuisnetwerk te installeren . Deze kits bevatten de hardware die u nodig hebt om uw thuisnetwerk , inclusief het netwerk (NIC's waarmee computers en apparaten met elkaar communiceren ) , de hub ( het belangrijkste verbindingspunt ) en set-up hoe te begeleiden . Je hoeft alleen de lengte van de data kabel die u nodig hebt voor uw huis te kopen .
Gebruik het juiste type Data Cable

Kies het juiste type Ethernet-kabel voor uw netwerk . Soorten data kabel die kan worden gebruikt om een ​​thuisnetwerk te installeren zijn 10baseT en 10base2 . Met een maximale snelheid van 10 Megabites per seconde ( 10Mbps ) , 10baseT is de snelste , terwijl 10base2 heeft een maximale snelheid van 100Mbps .

U kunt een 10baseT data kabel eenvoudig tot 328 voet ( 100 meter) lang en verwachten dat het om goed te presteren . De maximale lengte van 10base2 is 600 meter. Als je hoeft alleen maar een kortere datakabel installeren, kiest het 10baseT Ethernet- type. Als je een groot huis om te netwerken , kiezen 10base2 Ethernet -kabel .
Meet de afstand die u wilt installeren datakabel
meten voordat je je data kabel kopen zal voorkomen u van het hebben om terug te gaan naar de winkel .

Maatregel tweemaal ; schaffen keer genoeg . Je moet weten hoe lang elke kabel moet worden voor elk onderdeel van je netwerk voordat u Ethernet- kabel aan te schaffen . Dit vermijdt het hebben om terug te gaan naar de winkel voor meer , of het verspillen van geld door te eindigen met veel meer kabel dan je nodig hebt . Voeg een beetje op voor een foutmarge .
Teken een diagram van uw netwerk

Teken een diagram van je netwerk voordat u koopt en installeert Ethernet om uw huisLAN . Deze tip geldt voor zowel nieuwe netwerken en bestaande netwerken die u toevoegt aan . Omvatten de meting van elke lengte van de datakabel . Vergeet niet de eenheden --- feet , inches , meters , centimeters --- te noteren dat u gemeten inch Label alle hardware in uw netwerk . Omvatten labels voor de soorten en categorieën van Ethernet-kabel die je moet installeren .
Gebruik de juiste categorie van de Ethernet -kabel

Bepaal welk type data kabel je nodig hebt voor elk deel van je netwerk . Er zijn twee soorten Ethernet-kabels : solide en gevlochten . Gebruik stevige datakabel voor lange lengtes van kabel --- voor doeleinden zoals hardlopen datakabel tussen twee kamers , in een grote ruimte of tussen vloeren in uw huis . Gevlochten Ethernet -kabel is meer flexibel , en moet worden gebruikt voor het uitvoeren tussen hardware die dicht bij elkaar , zoals uw computer , printer , hub en NIC dat is allemaal op of rondom een bureau .
Gebruik een kabel Organizer Kit

Kabelorganisatiesysteem kits helpen uw gegevens en andere kabels van steeds een verwarde puinhoop . Hoewel de inhoud variëren van kit tot kit , kunnen zij omvatten kleurgecodeerde klittenband om kabels flexibele buizen die je kabels lopen door , en andere nuttige voorwerpen aan elkaar te bevestigen , . U kunt ze ophalen van computerwinkels , en zelfs sommige warenhuizen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe het opzetten van een LAN 
·Hoe te configureren Wired & Wi…
·Hoe Domein Gebruikers verwijde…
·Hoe Hook Up een NETGEAR Powerl…
·Hoe u uw netwerk Vereenvoudig 
·Gebruik van een UTP-kabel 
·Hoe maak PCAnywhere worden gen…
·How to Set Up een Bright House…
·Hoe te MIB's toevoegen 
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router install…
Wireless Cable Modem Informatie 
Netgear WGR614 Installatie Problemen 
Hoe Hook Up een NetGear Wireless Router …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe maak je een draadloze router met een…
Hoe Hook Up Cable op een draadloze route…
Hoe te Connect Wireless Cable Router 
  Netwerken Articles
·OS Fingerprinting Gereedschap 
·Soorten LAN & WAN -netwerken 
·Hoe de Wi - Fi- netwerk signaalsterkte i…
·Hoe Network Met Crossover Kabels 
·Hoe maak je een analoge Satellite Dish B…
·Cat6 Plenum Vs . Cat6 Non - Plenum 
·Wat is Virtual Routing & Forwarding en h…
·Hoe maak je een nieuw IP-adres van Netze…
·Hoe kan ik Hook Up Wireless LAN ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com