Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Voordelen van Hybrid Topology
fysieke topologie van een computer is de manier waarop de kabels en de werkelijke apparaten zijn ingesteld . Bijvoorbeeld , kon u een centrale aansluiting apparaat waarin alle computers zijn aangesloten , vormen een cirkel van computers in een ster patroon . Je zou daarentegen een lijn van computers opgezet in een bus topologie . Wanneer u een hybride van meerdere fysieke topologieën maken , maar u kunt profiteren van tal van voordelen . Customization

Een van de grote voordelen van het combineren van topologieën is dat het u toestaat om de manier waarop uw netwerk is ingesteld aanpassen . Dit is een enorm voordeel voor veel bedrijven die behoefte hebben aan meerdere netwerken samen te werken aan een enkel doel te bereiken hebben . Afhankelijk van de machine beschikbaar is , de vaardigheid van de IT-professionals en de behoeften van het bedrijf , het maken van een aangepaste netwerktopologie kan in feite maken de activiteiten soepeler en de efficiëntie te verbeteren in de technologie-afdeling .
Meerdere voordelen

Wanneer u verschillende netwerk- topologieën in een hybride topologie combineren , je uiteindelijk het combineren van de voordelen van de verschillende topologieën . Bijvoorbeeld , volgens een les van Del Mar College 's netwerkhardware Natuurlijk kan een bedrijf plaatsen accountingdatabase medewerkers op een ring type fysieke topologie tot snellere doorvoer ( toegang snelheid ) te krijgen, en dat netwerk kunnen worden gekoppeld in een busnetwerk gebruikt door secretariële medewerkers omdat een bus is veel gemakkelijker om fysiek draad . In dit geval heb je in wezen opgedaan twee voordelen door het combineren van twee verschillende topologieën .
Interconnectiviteit

Hoewel het zou duidelijk moeten zijn , het integreren van twee verschillende topologieën geeft u de mogelijkheid om te bezuinigen op verspilde netwerk ruimte . In plaats van het maken van meerdere , afzonderlijke netwerken met aparte topologieën , kunt u in plaats daarvan creëer je eigen, hybride topologie dat beide netwerken omvat . Dit geeft u een grotere communicatie en snelheid , maar het kan een aantal creatieve aanpassing nodig heeft om het netwerk behoren te laten functioneren . Sinds het creëren van een hybride topologie kan moeilijk zijn , is het nuttig om een IT-professional bij de hand hebt om uw nieuwe topologie oplossen voor het geval dingen niet werken zoals verwacht .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een wachtwoord wij…
·Hoe de lokale Administrator-wa…
·Vier soorten draad - Based Net…
·Het wijzigen van de Localhost …
·De maximale lengte van een CAT…
·Hoe maak je verbinding via SMB…
·Hubs in een Token Ring -netwer…
·Redenen voor een pc om verbind…
·Hoe je weg leren Rond de MQ Br…
  Related Articles
Definitie van Wireless Router 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
De aard van de Wireless Security Threats…
Hoe de beveiliging van een draadloos net…
Hoe maak je een WiFi -antenne Make Out v…
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Hoe kan ik Boost het bereik en de kracht…
  Netwerken Articles
·Hoe te gebruiken XP om op afstand inlogg…
·Hoe maak je een CAT 5 Crossover Cable Wi…
·Hoe te Cat5 patchkabels Monteer 
·How to Set Up een Linksys Internet Switc…
·Verschil tussen Cat 3 & Cat 5 Wire 
·De beste manieren om te studeren voor ee…
·Hoe te Mode WiFi- kaarten Monitoren 
·GSM MAP Protocollen 
·Hoe te DCHP uitschakelen op een Trendnet…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com