Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je een Home Computer Network Wire
Het is meer en meer gemeengoed aan huizen die meerdere computer setups hebben zien . Thuisnetwerken zal u geld besparen doordat u toegang tot het internet via een enkele verbinding . Het zal ook geven u toegang tot een enkel randapparaat , zoals een printer , op meerdere computers , waardoor de noodzaak om extra onderdelen te kopen . Met een thuisnetwerk , kunnen kinderen huiswerk en muziek te delen of in hun favoriete spellen tegen elkaar opnemen . Wat je nodig hebt
Router
Overspanningsbeveiliging
CAT5 Ethernet -kabels
Netwerkadapter
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw router in een elektrisch aansluiting via het netsnoer . Het is altijd een goed idee om al uw elektronische componenten te beschermen door gebruik te maken van een overspanningsbeveiliging . Kopen van 2

Als je een high - speed Internet -verbinding , sluit dan uw router naar uw DSL-of kabelmodem . Steek een uiteinde van een CAT5 Ethernet-kabel in de stekker van de high-speed internet modem en het andere uiteinde in WAN -ingang stekker van je router . De CAT5- kabels hebben een einde dat een telefoonstekker lijkt . Indien geplaatst correct zullen ze goed vastklikken .
3

Sluit uw computers aan de router . Run CAT5 Ethernet-kabel van uw PC's netwerkadapter om een van de resterende router ingang pluggen . Het maakt niet uit welke plug je kiest . Herhaal deze procedure voor elke extra computers die u wilt aansluiten .

Zet uw router , high - speed internet modem en alle computers die u hebt aangesloten op uw netwerk 4 . De router moet nu worden weergegeven meerdere lampen aan te geven dat uw computers correct zijn aangesloten .
5

Start het setup- wizard Windows -netwerk . Deze is te vinden door te klikken op het menu Start van Windows en vervolgens op het bedieningspaneel. Eenmaal in het configuratiescherm , klik op " netwerk- en internetverbinding . "
6

Volg de aanwijzingen die Wizard biedt . De wizard leidt u stap-voor - stap wandeling door de rest van het netwerk setup . Er is geen behoefte aan een van de standaardinstellingen als je gewoon het opzetten van een basisnet veranderen . De enige optie die je moet bezighouden met tijdens dit proces te zijn, is de naam van uw computer. Als u meerdere computers , dan is het kiezen van een specifieke naam zal u helpen om elk gemakkelijker binnenkant van uw netwerk te herkennen .
7

Herhaal de Network Wizard en eventuele extra computers die u hebt aangesloten op uw netwerk . Kies altijd dezelfde werkgroepnaam voor al uw computers . De Wizard Netwerk zal dit doen door standaard . Soms meerdere reboots nodig zijn voordat de computers beginnen te communiceren met elkaar correct .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe kan ik een map in Mijn net…
·Hoe maak je een Belkin Switch …
·Wat is het voordeel van vervan…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe kan ik een MAC- adres te v…
·LAN Network Analysis 
·Hoe te Redundantie bouwen voor…
·Wat is de functie van de Activ…
·Hoe om te bepalen wat draadloz…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Remote Access naar My Computer Bl…
·Hoe maak je een draadloze router install…
·Wat zijn de voordelen van een Nationwide…
·Hoe te Static I.P. configureren Routing …
·Hoe te Apps installeren op een Terminal …
·Verbinding maken met een andere computer…
·Ik kan niet doorspoelen Mijn DNS Cache z…
·Hoe maak je een URL toevoegen aan Google…
·Wat is een DSL -modem ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com