Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Wat is het voordeel van vervangen Hubs op uw netwerk met switches ?
Om de gemiddelde consument , bestaat er geen merkbaar verschil tussen een hub en een switch . Hun uiterlijk is hetzelfde , zoals hun schijnbare functie . Beide apparaten verbinden computers , printers en andere apparaten op uw netwerk met Ethernet-kabels . Inzicht in het verschil tussen deze twee apparaten , echter, is de sleutel tot het begrijpen waarom u kunt profiteren van het vervangen van uw hubs met schakelaars . Traffic Control

Elk datapakket verzonden vanaf een computer bevat twee adressen . Het bestemmingsadres regisseert het datapakket naar de computer of het apparaat waar de dienst wordt aangevraagd . De bron adres stuurt de bestemming apparaat waar de reactie te sturen . Met een hub , wordt elke aanvraag en-antwoord uitgezonden over elke poort en pakte zo het verkeer op elk aangesloten apparaat . Hoewel de gegevens alleen worden gelezen door de beoogde bestemming adres , het pakket genereert verkeer op elke LAN-verbinding . Een switch onderzoekt elk inkomend pakket 's bestemmingsadres en vooruit het pakket alleen aan de poort met het toegewezen adres . Het verkeer op deze manier resulteert in minder data conflicten en verloren pakketten op het netwerk .
2 -weg communicatie

Achter de 10/100 of Gigabit Ethernet snelheid waardering van uw netwerkapparaat is een belangrijke bijkomende factor bekend als de " duplex-modus . " Sinds een hub uitzendt al het verkeer naar alle havens , kan het werken op in half- duplex modus . Hierdoor kan ook het verkeer op een bepaald punt ontvangen of verzenden . Het kan niet allebei tegelijk . Het vermogen van een schakelaar om verkeer naar een specifieke locatie maakt het mogelijk om inkomende en uitgaande gegevens doorgeven tegelijk . Een goede communicatie analogie is te denken aan een hub als een twee - weg radio waar je moet op een knop drukken om te zenden en laat hem los om te luisteren . Een schakelaar werkt meer als een telefoon waar beide partijen kunnen praten en luisteren tegelijk .
Speed ​​

Geregisseerd verkeer en full - duplex communicatie geven een schakel een besloten voordeel ten opzichte van een hub als netwerk apparaat . Het beperken van uw netwerkapparaten op half-duplex modus vermindert de potentiële snelheid van uw LAN . Het hoge percentage van packet botsing en extra verkeer gecreëerd door het sturen van elk datapakket in het gehele netwerk vermindert ook de totale transmissiesnelheid op uw LAN .
Netwerk grootte en prestaties

zo drastisch als de potentiële prestatie verschil tussen hubs en switches kunnen worden , overwegen het aantal computers aangesloten op het netwerk en de hoeveelheid verkeer gegenereerd voordat je gooien uw hub . Prestaties veranderingen op een netwerk van drie of vier computers delen van een printer of incidentele files zijn te verwaarlozen in het beste geval . Netwerken met grotere aantallen computers of netwerken die specifiek opgezet voor gaming of entertainment waar grote file transfers plaatsvinden zullen de meest dramatische verbeteringen te zien bij het vervangen van een hub met een switch .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe stel ik een router voor ee…
·Hoe je Dreambox Flash Via een …
·De componenten van een Unshiel…
·Wat zijn de voors en tegens va…
·Hoe te Maximum Transmission Un…
·Hoe de gevoeligheid op een Wi …
·Hoe de Wireless LAN op mijn HP…
·Hoe een Ad Hoc netwerk Problem…
·Hoe te verbinden twee computer…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe je draadloze signalen te stoppen Bot…
·Wat is het belangrijkste kenmerk van de …
·Hoe je je MSN adres Hernoem 
·Hoe kan ik Boost het bereik van ontvangs…
·Hoe maak je verbinding een netbook om ee…
·Hoe post op Usenet Groepen 
·Hoe bouw ik een zelfgemaakte antenne met…
·Goede internet snelheid voor Gaming 
·Cybercrime Security Training 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com