Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe kan ik configureren van een Cisco 2960 switch ?
Als u op zoek bent om uw netwerk prestaties te verbeteren door het vervangen van uw oude netwerk hubs , en wil prestaties en betrouwbaarheid , samen met entry- level QoS ( Quality of Service ) en PoE ( Power over Ethernet ) , dan is de Cisco 2960 schakelaar moet worden op uw lijst van kandidaten . Als u al hebt gekocht een Cisco 2960 dan heb je een beslissing die zal resulteren in een betere netwerkprestaties en beheersbaarheid gemaakt . De Cisco 2960 is verkrijgbaar in verschillende modellen , met 8 , 24 of 48 poorten , ondersteuning FastEthernet en Gigabit Ethernet . De Cisco 2960 switch is een perfect apparaat voor een klein bedrijf of een bijkantoor locatie . Wat je
Computer met terminal emulatie software
Seriële kabel
IP -adres
Subnetmasker
inschakelen geheim wachtwoord
Enable wachtwoord
Telnet wachtwoord
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de schakelaar aan op uw computer met de blauwe seriële kabel die had moeten worden opgenomen met de schakelaar . Sluit de RJ - 45 uiteinde van de kabel naar de schakelaar . Dit is het einde dat een groot telefoonconnector lijkt . Sluit de 9 - pins D- shell uiteinde van de kabel aan op de seriële poort van uw computer .

Power 2 op uw computer en configureer en stellen een terminal sessie naar de schakelaar . U kunt alle software die terminal emulatie biedt te gebruiken , en er zijn verschillende gratis programma's beschikbaar op het internet , met inbegrip van CRT , Putty en HyperTerminal . Stel de terminal sessie parameters om Xon /Xoff flow control , 9600 baud , 8 databits , 1 stopbit en geen pariteit .

Zet de schakelaar en kijk voor de startup berichten 3 . Controleer je terminal sessie-instellingen als u de berichten niet te zien na een minuut of zo . Zorg ervoor dat de terminal sessie-instellingen correct zijn .
4

Doorgaan om de initiële configuratie dialoog en fundamentele management setup door het aanvaarden van de standaardwaarden van " ja " op de aanwijzingen. U kunt de standaardwaarden accepteren door gewoon te drukken op ' Enter '.

Press 5 " Enter " wanneer gevraagd wordt om de hostnaam om de standaard van de te accepteren " Switch ", of voer een andere hostnaam en druk op " Enter . "
6

Voer het enable geheime wachtwoord in en druk op ' Enter '. Herhaal dit proces voor de enable wachtwoord en de virtuele terminal wachtwoord . Zorg ervoor dat alle drie de wachtwoorden op te schrijven en bewaar ze op een veilige plaats .
7

Als u wordt gevraagd over SNMP netwerk management accepteer de standaardinstellingen door op " Enter . " Enter " vlan1 " en druk op " Enter . "Dit zal de interface die wordt gebruikt om verbinding met het beheer van het netwerk te identificeren .
8

Enter 'ja' wanneer wordt gevraagd om " Configure IP op deze interface ? ' en druk op ' Enter . " Geef het IP-adres van de switch in en druk op ' Enter '. Voer het subnetmasker bij de prompt en druk op ' Enter '.
9

Enter " nee " als u wordt gevraagd om " staat als een cluster commando schakelaar , "en druk op ' Enter '. de schakelaar zal nu de huidige configuratie weer te geven , en je krijgt drie opties .
10

Voer " 2 " in en druk op " Enter "om de configuratie op te slaan om NVRAM en uitgang . Wanneer de schakelaar terug met haar prompt , bent u klaar met de eerste configuratie van uw Cisco 2960 switch .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Specificaties voor de Fast Cat…
·Wat Is 3174 emulatie ? 
·Hoe je DSL Bedrading installer…
·Wat is het doel van het aanslu…
·Hoe maak je een VLAN op Cisco …
·Definitie van Computer Network…
·Hoe te MSC bestanden uitschake…
·Web Proxy Autodiscovery Protoc…
·Wat is het verschil tussen een…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Hardwired LAN 
·Wat is VoIP Beëindiging ? 
·Nadelen van Windows PowerShell 
·Hoe te Enable Proxy ARP 
·Access Point Client Vs . Draadloze Repea…
·Hoe Set Up Internet Access op een nieuwe…
·Wat zijn de snelste snelle internetverbi…
·Hoe vindt u & Change a Proxy 
·Hoe de Timeout in Citrix Verander 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com