Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> IP-adres >> Content
Hoe maak je een VPN IP-adres verbergen
Wanneer u verbinding maakt met het internet via uw personal computer , websites die gebruik maken van spyware kan uw Internet activiteit en spoor uw IP-adres om uw locatie te controleren . U kunt gebruik maken van SSL VPN- diensten om uw identiteit en persoonlijke gegevens te beschermen . Anonieme VPN servers zullen echte IP- adres van uw computer te verbergen , en ook versleutelen data transmissies voor extra veiligheid . Instructies
1

Gebruik uw webbrowser om te zoeken naar websites die gratis SSL of Secure Socket Layer VPN- software die u op uw computer of mobiele telefoon kunt installeren bieden . U kunt ook gebruik maken van web - gebaseerde VPN- diensten die geen gespecialiseerde software nodig hebben . Sommige Web VPN's kunnen leges heffen om hun online SSL VPN- diensten te gebruiken . Nadat uw betaling transactie wordt verwerkt , zal uw accountgegevens naar u gemaild worden met instructies over hoe je het opzetten van een VPN-verbinding . Kopen van 2

Kies SSL VPN- software die compatibel is met het besturingssysteem van uw computer . Als u een verbinding via de telefoon , op zoek naar websites die SSL VPN- diensten aan te bieden voor verschillende soorten mobiele telefoons . Gebruik SSL VPN -software die u toelaat om toegang te krijgen tot alle typen webinhoud tijdens uw internetsessie .
3

Installeer de SSL VPN- software op uw computer of mobiele telefoon . Kijk voor de "Download" knop of hyperlink op de webpagina en klik er op . Sluit uw webbrowser nadat de download is voltooid .
4

Klik op het icoon VPN en volg de installatie-instructies . Tijdens de installatie , als u wordt gevraagd om de werkbalk VPN installeren op uw webbrowser , klikt u op de optie "Ja" en wacht tot de installatie te voltooien .
5

Open uw webbrowser en klik op de SSL VPN plug-in om de service te starten . De VPN-service homepage zal laden in uw webbrowser . U moet informatie op de webpagina aan te geven dat de VPN-server wordt het toewijzen van een nieuw IP- adres aan uw computer of mobiele telefoon te zien . Nadat de VPN-server een IP-adres aan u is toegewezen , verschijnt er een bericht op de webpagina die zegt , "Connected . " De SSL VPN -plug-in kan veranderen in een andere kleur om aan te geven dat het een VPN-verbinding heeft vastgesteld .

Previous: Next:
  IP-adres
·Hoe om te controleren IP-adres…
·Hoe je IP- adres te wijzigen i…
·Hoe maak je een statisch IP-ad…
·Hoe vindt u de fysieke locatie…
·Hoe te vermijden IP Address Co…
·Hoe maak je een statisch IP-ad…
·Hoe u het IP-adres Mask tijden…
·Hoe een IP-adres Conflict Corr…
·Hoe gebruik je een AOL Kiezer …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een FTP-site opzetten 
·Specificaties voor een ESS gegevens Fax …
·Hoe maak je draadloos internet te krijge…
·Hoe Software Restriction Policies Delete…
·Hoe een SSRS rapport publiceren naar Sha…
·Wat is 802.11 Wireless LAN ? 
·Wat heb ik nodig om de Ethernet bevestig…
·Wat is de oorzaak WiFi Ping Spikes ? 
·Hoe een router adres wijzigen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com